ΤΟΠΙΚΑ

Σοβαρός τραυματισμός δικυκλιστή σε τροχαίο στην Κωνσταντά

σοβαρός-τραυματισμός-δικυκλιστή-σε-τ-200957

Με θλαστικό τραύμα στο κεφάλι στο Νοσοκομείο ο 56χρονος δικυκλιστής

Τροχαίο ατύχημα χωρίς σοβαρό τραυματισμό σημειώθηκε χθες στην Κωνσταντά με Τρικούπη στον Βόλο. Το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 19:00 όταν άγνωστο για ποιο λόγο αυτοκίνητο που κινούταν επί της Κωνσταντά συγκρούστηκε με δίκυκλο που ανέβαινε την Τρικούπη και επιχειρούσε να στρίψει δεξιά.

Στον τόπο του τροχαίου μετέβη άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο οδηγός του δικύκλου διαπιστώθηκε ότι ήταν τραυματισμένος και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικυκλιστής, ο οποίος είναι ηλικίας 56 ετών, υπέστη θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και παρέμεινε για νοσηλεία στο Αχιλλοπούλειο. Το Τμήμα Τροχαίας Βόλου συνεχίζει την προανάκριση για τα ακριβή αίτια πρόκλησης του ατυχήματος.

Πάντως, κάτοικοι της περιοχής επεσήμαναν χθες στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι στη συγκεκριμένη διασταύρωση σημειώνονται πολλά ατυχήματα όπως και στη διασταύρωση της Δεληγιώργη με Κωνσταντά.

«Οι οδηγοί δεν δίνουν σημασία στα σήματα Stop των κάθετων οδών επί της Κωνσταντά με αποτέλεσμα να σημειώνονται πολλά τροχαία. Προχθές το βράδυ δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν και το ένα από τα δύο κόντεψε να προσκρούσει σε σταθμευμένα αυτοκίνητα επί τη Κωνσταντά. Κάτι πρέπει να γίνει. Ισως απαιτείται η εγκατάσταση φωτεινού σηματοδότη», επισημάνθηκε.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου