ΤΟΠΙΚΑ

Απεργούν οι διοικητικοί του Π.Θ.

απεργούν-οι-διοικητικοί-του-π-θ-201781

Συμμετέχουν στην κινητοποίηση ενάντια στο νέο ασφαλιστικό

Στην 24ωρη πανελλαδική απεργία, που έχει προκηρυχθεί για την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, θα συμμετάσχει με απόφασή του ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

«Το νέο ασφαλιστικό που έφερε για ψήφιση στη Βουλή η κυβέρνηση της ΝΔ αποτελεί ένα νέο προμελετημένο έγκλημα σε βάρος της κοινωνικής ασφάλισης. Πρόκειται για συνέχεια της αντιασφαλιστικής πολιτικής όλων των προηγούμενων χρόνων από τις κυβερνήσεις ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ, «κορωνίδα» της οποίας αποτελεί ο νόμος Κατρούγκαλου (ΣΥΡΙΖΑ).

Παλεύουμε για δημόσια υποχρεωτική κοινωνική ασφάλιση για όλους, για επαναφορά όλων των απωλειών που υπέστησαν οι συντάξεις (μνημονιακές μειώσεις, επανυπολογισμός, 13η και 14η σύνταξη κ.λπ.). Αγωνιζόμαστε ενάντια στους επιχειρηματικούς ομίλους που θέλουν να βάζουν στο χέρι τα δισεκατομμύρια ευρώ των ασφαλιστικών μας εισφορών. Το σχέδιο της κυβέρνησης για οριστική διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης δεν πρέπει να περάσει» αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του συλλόγου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου