ΤΟΠΙΚΑ

«Κρέμασε» το δίκτυο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

κρέμασε-το-δίκτυο-του-πανεπιστημίο-201869

Εκτός λειτουργίας ηλεκτρονικές υπηρεσίες λόγω διακοπής στο δίκτυο κορμού του ΕΔΥΤΕ – «Αποκλεισμένοι» καθηγητές και φοιτητές

Αποκλεισμένοι από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας έμειναν χθες από τις 4 το απόγευμα και μετά φοιτητές και καθηγητές. Βλάβη που σημειώθηκε στο δίκτυο είχε ως αποτέλεσμα να μη λειτουργεί καμία ηλεκτρονική υπηρεσία.

Φοιτητές που επιχειρούσαν να μπουν ηλεκτρονικά στη σελίδα των τμημάτων τους για να ενημερωθούν αν θα γίνει το μάθημα ή ήθελαν πρόσβαση στη βαθμολογία τους με την ολοκλήρωση της εξεταστικής ή μπορεί να χρειάστηκαν πρόσβαση στη διεθνή βιβλιογραφία ή ακόμη και να ενημερωθούν για ανακοίνωση δεν είχαν πρόσβαση στο δίκτυο του Π.Θ.

Τα τηλέφωνα άρχισαν να πέφτουν βροχή από ενδιαφερόμενους να μάθουν τι έχει συμβεί.

Με ανάρτησή της η διεύθυνση Μηχανοργάνωσης επικοινώνησε με την πανεπιστημιακή κοινότητα μέσω Facebook: «Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα (σ.σ. χθες) στις 16:00 σημειώθηκε διακοπή στο δίκτυο κορμού του ΕΔΥΤΕ μεταξύ Βόλου και Λάρισας. Εξαιτίας της διακοπής πολλές από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου δεν λειτουργούν ή υπολειτουργούν. Από το ΕΔΥΤΕ δεν μας έχει δοθεί ακόμα εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης της σύνδεσης. Το πρόβλημα θεωρείται σοβαρό».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου