ΤΟΠΙΚΑ

Μ. Αλεξάκης: Στόχος η ουσιαστική αστυνόμευση της περιοχής

μ-αλεξάκης-στόχος-η-ουσιαστική-αστυνό-201989

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελετή παράδοσης – παραλαβής από τον απερχόμενο Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας, Βασίλη Καραΐσκο στον νέο Διευθυντή, Μίλτο Αλεξάκη, παρουσία εκπροσώπων των τοπικών Αρχών.

Ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας, Μ. Αλεξάκης, αφού εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς την ηγεσία του Σώματος που τον τίμησε με την επιλογή της, διατύπωσε τη διαβεβαίωση προς όλους ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, με όλες τις σωματικές και ψυχικές του δυνάμεις, για να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες πολιτών και αστυνομικών.

«Μάλιστα –όπως χαρακτηριστικά είπε- «το έργο μου γίνεται ακόμα δυσκολότερο διότι παραλαμβάνω τη σκυτάλη από έναν διακεκριμένο και αξιέπαινο Αξιωματικό, τον Αστυνομικό Διευθυντή Βασίλειο Καραΐσκο, το ωφέλιμο έργο του οποίου στην τοπική κοινωνία θα συνεχίζει να αντικατοπτρίζεται για πολλά χρόνια ακόμη και στα νέα καθήκοντα του θα τον συνοδεύουν οι καλύτερες ευχές μου».

Αναφερόμενος στους στόχους που έχει θέσει, ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Πρωταρχικός στόχος δεν θα μπορούσε να τεθεί άλλος πέρα από την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες, τη στοχευμένη και ουσιαστική αστυνόμευση της περιοχής και τη εν γένει διασφάλιση της δημόσιας τάξης και ειρήνης. Παράλληλα το άνοιγμα στη κοινωνία και η εξωστρεφής δράση θα συνεχίσει να αποτελεί ζήτημα ύψιστης σημασίας, συνεργαζόμενοι με όλους τους συναρμόδιους φορείς και παράγοντες, με τελικό όραμα την προαγωγή της περιοχής μας και την ποιοτικότερη διαβίωση των πολιτών της».

Ο απερχόμενος Αστυνομικός Διευθυντής που μετακινείται στην Περιφερειακή Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλίας, Βασίλης Καραΐσκος ευχαρίστησε όλους για τη συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια 17 χρόνια και ειδικά για τον τελευταίο χρόνο που υπηρέτησε ως Αστυνομικός Διευθυντής. «Να ευχαριστήσω Αρχές, φορείς, πολίτες, αστυνομικούς, τρέφω αισθήματα ευγνωμοσύνης για όλους και ελπίζω στην καινούργια θέση να μπορέσω να ανταποκριθώ με τον καλύτερο τρόπο», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καραΐσκος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου