ΤΟΠΙΚΑ

Το ταξίδι της Σίσσυς Χρηστίδου στον Βόλο συνεχίζεται: Συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση [εικόνες-βίντεο]

το-ταξίδι-της-σίσσυς-χρηστίδου-στον-βό-219372

Η Σίσσυ Χρηστίδου λατρεύει την δουλειά της και όχι… άδικα! Η παρουσιάστρια του Open Tv βρίσκεται εδώ και τρεις ημέρες στον Βόλο και περνάει καταπληκτικά, παρά το γεγονός ότι το ταξίδι της είναι καθαρά επαγγελματικό. Πιο συγκεκριμένα, η Σίσσυ μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο κάνουν οδοιπορικό στον όμορφο Βόλο για τις ανάγκες της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα». Μετά το τέλος της εκπομπής της Κυριακής έφυγαν με το αυτοκίνητο και εκεί ακολούθησαν τις συμβουλές των διαδικτυακών τους φίλων για τα πιο hot σημεία στο Βόλο που έπρεπε να επισκεφτούν.

Βέβαια, μπορεί να βρίσκονται εκεί για δουλειά, ωστόσο η Σίσσυ Χρηστίδου ξέρει τέλεια να συνδυάζει και την αναψυχή και τη διασκέδασή της με τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις! Με το που έφτασαν στον όμορφο Βόλο, οι δύο συνεργάτες ξεκίνησαν τα νυχτοπερπατήματα στα γνωστά τσιπουράδικα και μεζεδοπωλεία της πόλης και πέρασαν ένα ξέφρενο βράδυ!

Με το που ξύπνησαν την επόμενη μέρα… η περιπέτεια ξεκίνησε! Η Σίσσυ Χρηστίδου μπορεί να μην πήγε στο πρώτο γύρισμα της εκπομπής, καθώς την πλάκωσε… το πάπλωμα, ωστόσο δεν έχασε με τίποτα το δεύτερο. Οι δύο συνεργάτες βρέθηκαν στην περιοχή Άνω Λεχώνια και επισκέφτηκαν ένα στοιχειωμένο σπίτι! Πρόκειται για την οικία Κοντού, το λεγόμενο «στοιχειωμένο σπίτι» με όλες τις φριχτές ιστορίες και τους μύθους που το συνοδεύει…

Η πρώτη οικογένεια που εγκαταστάθηκε στο σπίτι ήταν η οικογένεια Κοντού, αφού ο Κοντός, που υπηρέτησε ως πρέσβης της Υψηλής Πύλης στη Βιέννη, εγκαταστάθηκε τα Λεχώνια αφού αποσύρθηκε.

Από τότε, όπως φημολογείται, ξεκινά η κακοδαιμονία του σπιτιού αφού μία σαύρα, σύμφωνα με το μύθο, πέφτει στην καράφα με το γάλα και σκοτώνει τα τρία παιδιά της οικογένειας. Το ταφικό τους μνημείο στο νεκροταφείο του Βόλου, ενισχύει το μύθο αφού παρουσιάζει ένα τραπέζι, τρία καρεκλάκια και την καράφα στο τραπέζι. Μάλιστα, η σαύρα βρίσκεται πάνω στο χείλος της καράφας.

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, κόντρα σε μύθους και δεισιδαιμονίες, βρέθηκαν στο σπίτι για να κάνουν ρεπορτάζ για τις ανάγκες της εκπομπής και φυσικά… έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες για το Instagram. Στη συνέχεια επισκέφτηκαν την πανέμορφη Μακρινίτσα και απόλαυσαν την μαγευτική θέα του Πηλίου.

[tlife.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου