ΤΟΠΙΚΑ

Σε σύσκεψη καλούν οι γιατροί τους βουλευτές για την υποστελέχωση του Νοσοκομείου

σε-σύσκεψη-καλούν-οι-γιατροί-τους-βουλ-219622

Μετά από κοινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου τα Διοικητικά Συμβούλια του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας (Ι.Σ.Μ.) και της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Μαγνησίας (Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Μ.) αποφάσισαν ομόφωνα να διοργανώσουν συνάντηση με τους βουλευτές του νομού Μαγνησίας με θέμα τα σοβαρά προβλήματα λειτουργίας και υποστελέχωσης του Αχιλλοπούλειου Γενικού Νοσοκομείου Βόλου και των Κέντρων Υγείας.

Η κλειστή συνάντηση των Δ.Σ. του Ι.Σ.Μ. και της Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Μ. με τους βουλευτές Μαγνησίας καθορίστηκε να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11.00 π.μ. στα γραφεία του Ι.Σ.Μ. (Σπ.Σπυρίδη 33-37), στον Βόλο.

Όπως επισημαίνεται από τις Διοικήσεις των δύο Συλλόγων, «Στη συνάντηση αυτή θα γίνει λεπτομερής ενημέρωση προς τους βουλευτές για την κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο και στα Κέντρα Υγείας μας με σκοπό την ανάληψη πρωτοβουλιών και εξεύρεση άμεσων λύσεων για την διασφάλιση της ομαλής και ορθής λειτουργίας των κρίσιμων αυτών δομών Δημόσιας Υγείας της περιοχής μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου