ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Εφυγε» ξαφνικά 35χρονος Βολιώτης

εφυγε-ξαφνικά-35χρονος-βολιώτης-219737

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το πρωί σε ηλικία μόλις 35 χρόνων ο Βαγγέλης Κωστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος ένιωσε έντονη αδιαθεσία, μετέβη στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου κατέρρευσε, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δυστυχώς, δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε.

Ο 35χρονος διατηρούσε συνεργείο καθαρισμού, ήταν φίλαθλος της Νίκης Βόλου και την είδηση του θανάτου του ανακοίνωσε με ανάρτηση στην σελίδα του στο Facebook ο Blue Club- Παναγιώτης Ντοκούζης.

Στην ανάρτηση αναφέρει:
«Θλίψη.. Οδύνη… Πόνος.. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τα συναισθήματα μας για τον απροσδόκητο χαμό του αδερφού μας.. Το χαμόγελο κι η τρέλα σου που έδιναν ζωή και πάθος στην κερκίδα μας, θα κάνουν το ίδιο και στην κερκίδα του ουρανού που ολοένα μεγαλώνει…Το κενό που αφήνεις δυσαναπλήρωτο….

Καλό ταξίδι Βαγγέλη….

Υγ: «Κι όταν ΝΙΚΑΡΑ κάποτε πεθάνω εκεί ψηλά π……..α θα τα κάνω!».

Η οικογένειά του, οι συγγενείς και οι φίλοι του στην Νίκη Βόλου θα τον αποχαιρετίσουν αύριο Πέμπτη, στις 10.30 το πρωί, από τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Νέας Ιωνίας, όπου θα τελεστεί η κηδεία του.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”

Σε συλλυπητήρια ανακοίνωση ο Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” αναφέρει:

«Η οικογένεια της Νίκης Βόλου, είναι συγκλονισμένη από την είδηση του θανάτου ενός νέου ανθρώπου, αγνού φιλάθλου, που βρίσκονταν πάντα στο πλευρό του Συλλόγου.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και συμπαραστεκόμαστε με βαθιά οδύνη στο πένθος της οικογένειας και των οικείων του Βαγγέλη Κωστή, που έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή.

Ο αδόκητος χαμός του, μας γεμίζει θλίψη.

Καλό παράδεισο».

Συλλυπητήρια της Δ.Ε. του τμήματος

καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου

Σε συλλυπητήρια ανακοίνωση η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου αναφέρει:

«Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου εκφράζει την θλίψη της για τον αδόκητο χαμό του 35χρονου φιλάθλου της ομάδας μας Βαγγέλη Κωστή, καθώς και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους. Ραντεβού στην κερκίδα των ουρανών…».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου