ΤΟΠΙΚΑ

Βράβευσαν τον Χαράλαμπο Τσιμά

βράβευσαν-τον-χαράλαμπο-τσιμά-220491

Τιμητική πλακέτα από τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων στον μεγάλο ευεργέτη της πόλης

Εκφραση ευγνωμοσύνης και ευχαριστιών στη δεκάχρονη προσφορά του μεγάλου ευεργέτη της πόλης στη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων αποτέλεσε η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο κέντρο «Αργώ». Με αφορμή την κοπή της πίτας, η Λέσχη τίμησε στο πρόσωπο της Ελένης Τσιμά τον σύζυγό της, μεγάλο δωρητή και ευεργέτη της Λέσχης, Χαράλαμπο Τσιμά, απονέμοντας τιμητική πλακέτα.

Συμπληρώθηκαν δέκα χρόνια από την πρώτη μεγάλη δωρεά του Χαράλαμπου Τσιμά στη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων, που μεταφράζεται σε διασωστικό όχημα και πολλές άλλες, που συνεχίζονται κάθε χρόνο, προκειμένου να υποστηριχθεί το έργο της. «Είναι ευεργέτης και συμπαραστάτης του έργου μας και κάθε χρόνο βρίσκεται κοντά μας και μας βοηθά. Οτιδήποτε χρειαστήκαμε, πάντα μας στηρίζει» ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Βασίλης Ηλιόπουλος, αντιπρόεδρος της Λέσχης.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ επικοινώνησε με τον κ. Τσιμά, ο οποίος υπογράμμισε ότι «μου δίνει κουράγιο η αγάπη του κόσμου, για να συνεχίσω να βρίσκομαι κοντά σε όσους έχουν την ανάγκη μας. Ευχαριστώ τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων για την τιμή στο πρόσωπό μου και υπόσχομαι να είμαι πάντα δίπλα τους, όταν έχουν κάποια ανάγκη. Πραγματικά κάνουν μεγάλο έργο» είπε, για να προσθέσει «παρακαλώ τον Θεό να μου δώσει λίγα χρόνια ακόμη για να προσφέρω στον τόπο μου».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Σαράτσης, ως εκπρόσωπος Σεβασμιωτάτου, ο οποίος ευλόγησε την πίτα, ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος, χαιρετισμό απέστειλε η βουλευτής Κατερίνα Παπανάτσιου, ο Βασίλης Πανουτσόπουλος εκ μέρους της βουλευτή Ζέττας Μακρή και ο Γιώργος Βογιατζής εκ μέρους του βουλευτή Κωνσταντίνου Μαραβέγια. Επίσης παρευρέθηκαν ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Κίτσιος εκπροσωπώντας την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο αντιπρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου Απόστολος Νάσιος, η υπεύθυνη του γραφείου Πολιτικής Προστασίας Σταυρούλα Παπαθανασίου, ο διοικητής της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών ταξίαρχος Παναγιώτης Κορδούλης, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου πύραρχος Χαράλαμπος Πόζογλου, ο αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας Βασίλης Καραΐσκος, η λιμενάρχης Βόλου αντιπλοίαρχος Βασιλική Κωνσταντά, η πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Βιολέτα Μήτρου, ο πρόεδρος του Συλλόγου «Ιππόκαμπος» Πέτρος Μπέλλος με τη σύζυγό του Ελενας, η οποία κέρδισε το φλουρί, ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του ΣΥ.Ρ.ΜΑ. και πολλοί εθελοντές, μέλη και φίλοι της Λέσχης.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου