ΤΟΠΙΚΑ

Πραγματικότητα η ευχή του 8χρονου Θοδωρή

πραγματικότητα-η-ευχή-του-8χρονου-θοδω-224084

Σε ρόλο… καλής νεράιδας οι συμμετέχοντες στο Reunion των αποφοίτων του ΄90, που διοργανώθηκε παραμονή Χριστουγέννων – «Ευχαριστούμε για όλα» το μήνυμα της μητέρας μέσω του Make A Wish

«Εύχομαι να αποκτήσω ένα δωμάτιο με θέμα το Minecraft». Αυτή ήταν η ευχή του 8χρονου Θοδωρή, που πάσχει από λέμφωμα Hodgkin και έγινε πραγματικότητα μέσα από το Make A Wish – Κάνε μια ευχή Ελλάδας και την οικονομική συμβολή εκατοντάδων Βολιωτών.

Σε ρόλο… καλής νεράιδας για τον μικρό Θοδωρή, που δίνει τη δική του προσωπική μάχη για τη ζωή, οι απόφοιτοι των Γυμνασίων του Βόλου του ’90 και φίλοι και συγγενείς τους που συμμετείχαν μαζικά στο εορταστικό Reunion πάρτι που πραγματοποιήθηκε παραμονή Χριστουγέννων στο Ergon Show Ground Event Hall. Ολοι όσοι προμηθεύτηκαν τα βραχιολάκια εισόδου για το πάρτι συνεισέφεραν στην ενίσχυση του «Κάνε μια ευχή Ελλάδας» για την πραγματοποίηση της ευχής του μικρού Θοδωρή και χθες τους ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα. Από την αγορά καλύφθηκαν τα έσοδα της εκδήλωσης και τα υπόλοιπα χρήματα διατέθηκαν για την ευχή του 8χρονου, δράση που ενισχύθηκε και από τα έσοδα κουμπαρά που είχε στηθεί στην είσοδο του χώρου του πάρτι.

Στο σπίτι του μικρούλη δημιουργήθηκε δωμάτιο με θέμα το Minecraft, βιντεοπαιχνίδι μέσα από το οποίο οι παίκτες χτίζουν κατασκευές από κύβους με διάφορες υφές σε τρισδιάστατο, αλγοριθμητικά δημιουργημένο κόσμο.

Η πραγματοποίηση της ευχής έχει ήδη επιδράσει θετικά στην ψυχολογία του παιδιού. «Ευχαριστούμε πολύ για όλα! Ο Θοδωρής έχει μεταμορφωθεί σε ένα άλλο παιδί… Βασικά, είναι ξανά παιδί… Είχε χάσει την παιδικότητά του, αλλά από τη ώρα που ξεκίνησε η ευχή του, την ξαναβρήκε μαγικά! Να είστε πάντα καλά, να συνεχίζετε να χαρίζετε χαρά και δύναμη στα παιδιά που το έχουν ανάγκη!», το ευχαριστώ της μητέρας μέσω του Make A Wish.

Στη σελίδα τους στο Facebook τα μέλη του Volos 90s Culub Music Group ευχαριστούν με τη σειρά τους «όλους όσοι φόρεσαν το βραχιολάκι εισόδου στο πάρτι και συνέβαλαν οικονομικά στην εκπλήρωση της ευχής του Θοδωρή. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που μπορέσαμε να σας διασκεδάσουμε, αλλά ταυτόχρονα να βοηθήσουμε ένα παιδί οκτώ ετών. Η ευχή των παιδιών δεν είναι απλά μια ευχή, είναι πολλά παραπάνω. Η εκπλήρωση της ευχής ενός παιδιού που νοσεί από σοβαρή ασθένεια, έχει τη δύναμη να το κάνει να πιστέψει ότι όλα μπορούν να συμβούν, ακόμα και το πιο σπουδαίο, να γίνει καλά», έγραψε ο Αργύρης Καπετανιάς, από τους πρωτεργάτες της επανένωσης της γενιάς των «75άρηδων».

Στο Reunion χορηγός επικοινωνίας ήταν ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου