ΤΟΠΙΚΑ

Τιμήθηκε ο Χαρ. Τσιμάς για την προσφορά του στην Αστυνομία

τιμήθηκε-ο-χαρ-τσιμάς-για-την-προσφορά-227024

Βράβευση του μεγάλου ευεργέτη Χαράλαμπου Τσιμά με τιμητικό δίπλωμα έγινε σήμερα σε ειδική τελετή από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας για τις δωρεές του προς τη Διεύθυνση, στην Αστυνομία γενικότερα και στην τοπική κοινωνία.

Ο κ. Τσιμάς προχώρησε πρόσφατα σε δωρεά τριών φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων για τις ανάγκες των Υπηρεσιών της διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, ενώ στο παρελθόν είχε δωρίσει περιπολικά.

Την απονομή του διπλώματος στον κ. Τσιμά έκανε ο Αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας, Βασίλης Καραϊσκος, ενώ τιμητικό δίπλωμα απονεμήθηκε και στη σύζυγο του κ. Τσιμά, Ελένη.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από μουσικό πρόγραμμα από μουσικό σύνολο του Ωδείου Φουντούλη.

Ιδιαίτερα συγκινημένος ο κ. Τσιμάς σε δηλώσεις του μετά την βράβευση εξέφρασε την ελπίδα να μπορέσει να προσφέρει και άλλα στην Αστυνομία.

«Θέλω να πω ότι πρέπει αυτούς τους ανθρώπους να τους σεβόμαστε να τους αγαπάμε γιατί σε αυτούς οφείλουμε την ασφάλειά μας και την ησυχία μας. Θέλω όλος ο κόσμος να τιμά και να σέβεται αυτούς τους ανθρώπους», τόνισε ο κ. Τσιμάς αναφερόμενος στους αστυνομικούς και στο έργο τους.

Επεσήμανε ακόμη ότι στόχος του είναι να βρει κι άλλους ανθρώπους να βρίσκονται κοντά στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, ώστε, όπως είπε χαρακτηριστικά, «να τους χαϊδεύουμε το μάγουλο πάντα και να τους λέμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που είναι κοντά σας και σας σκέφτονται για να ζήσουν οι νέοι σε μία κοινωνία πιο στοργική και ευχάριστη».

«Πρέπει να μην ξεχνάμε να αγαπάμε και να σκεφτόμαστε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, γιατί πιστεύω ότι εάν αυτοί οι άνθρωποι υπάρχουν σήμερα στον κόσμο μία κοινωνία θα είναι στο μέλλον καλύτερη για εμάς. Ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας», κατέληξε ο κ. Τσιμάς.

Από την πλευρά του ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Καραΐσκος τόνισε: «Πρωτίστως τιμάμε τον κ. Τσιμά για την αγάπη που δείχνει σε όλους τους ένστολους και για όλα όσα προσφέρει στην κοινωνία. Δώρισε τρία φωτοαντιγραφικά μηχανήματα. Όμως καθημερινά μας αγαπά έμπρακτα. Στο παρελθόν έχει κάνει δωρεά τριών αυτοκινήτων, δύο στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και ένα στο Αστυνομικό Τμήμα Βορείου Πηλίου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου