ΤΟΠΙΚΑ

Ψηφοφορία για ΠτΔ: Δεν πρόλαβε ο Μεϊκόπουλος, δεν εμφανίστηκε ο Ζουράρις

ψηφοφορία-για-πτδ-δεν-πρόλαβε-ο-μεϊκόπ-228444
Λίγο νωρίτερα ο φωτογραφικός φακός έπιασε τον βουλευτή να εξηγεί στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα τους λόγους της καθυστέρησης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πάντως φάνηκε να κατανοεί τον βουλευτή του, ενώ ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ήταν μάλλον πιο αυστηρός.
Δύο απώλειες είχε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ καθώς ο Κωνσταντίνος Ζουράρις και ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, Βουλευτής Μαγνησίας, απείχαν από την ψηφοφορία για την εκλογή της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου

Η απουσία των δύο βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί έκπληξη καθώς δεν είχαν προηγουμένως εκφράσει αντιρρήσεις για την απόφαση του κόμματός τους να στηρίξει την υποψηφιότητα της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου.

Όπως σημειώνουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ στο iefimerida.gr, ο Κ. Ζουράρις δεν μπόρεσε να πάει στη Βουλή λόγω του γνωστού προβλήματος στο πόδι, το οποίο επιδεινώθηκε ενώ ο Α. Μεϊκόπουλος έφτασε στην Ολομέλεια λίγα λεπτά αφότου ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία λόγω προβλήματος του αυτοκινήτου του. Προσθέτουν, δε, ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τους δύο βουλευτές.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου