ΤΟΠΙΚΑ

Θλίψη για την απώλεια γνωστού Βολιώτη ξυλέμπορου

θλίψη-για-την-απώλεια-γνωστού-βολιώτη-233030

Εφυγε από τη ζωή ο γνωστός ξυλέμπορος του Βόλου Πασχάλης Σκουζός, σε ηλικία 91 ετών. Ο Πασχάλης Σκουζός απεβίωσε την Τρίτη μετά από σοβαρό παθολογικό πρόβλημα υγείας.

Ο 91χρονος ξυλέμπορος ήταν πολύ γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία από την επαγγελματική του δραστηριότητα, ενώ είχε διατελέσει και επί σειρά ετών πρόεδρος του Σωματείου του κλάδου.

Ηταν παντρεμένος με την Αγνή Σκουζού -Γκζίκη, προϊσταμένη Παιδικού Σταθμού, τελειόφοιτη του Πάντειου, επίσης πολύ γνωστή στην τοπική κοινωνία, κυρίως μέσα από την εθελοντική δραστηριότητά της σε διάφορους Συλλόγους, όπως των Οδηγών και του Λυκείου Ελληνίδων, ενώ ήταν ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου, «Φίλοι του Νοσοκομείου Βόλου».

Από το γάμο του απέκτησαν έναν γιο, τον Αλέξανδρο, που συνέχισε τη λειτουργία της επιχείρησή τους μέχρι πριν από μερικά χρόνια, οπότε συνταξιοδοτήθηκε. Αγαπημένη του δραστηριότητά του ήταν το ψαροντούφεκο, που συνέχιζε να κάνει σε ηλικία ακόμη και 80 ετών.

Στα τελευταία χρόνια της ζωής του ο Πασχάλης Σκουζός αφιερώθηκε στα εγγόνια του, που λάτρευε, τον Πασχάλη και τον Βασίλη, ενώ πάντοτε ήταν δίπλα του στη σύζυγό του, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, και τη φρόντιζε.

Ο Πασχάλης Σκουζός αποτεφρώθηκε την Παρασκευή σύμφωνα με την επιθυμία του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου