ΛΑΡΙΣΑ

Στο «σκαμνί» 36χρονος Λαρισαίος για απόπειρα βιασμού

στο-σκαμνί-36χρονος-λαρισαίος-για-από-233218

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Βόλου θα καθίσει μεθαύριο Δευτέρα 36χρονος, που συνελήφθη στις 11 Μαΐου 2019 στη Λάρισα για απόπειρα βιασμού.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος είναι προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Γρεβενών, αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, της απόπειρας βιασμού και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Ο 36χρονος συνελήφθη μετά από καταγγελία 23χρονης και στο πλαίσιο της προανάκρισης είχε προκύψει ότι εντός διαστήματος δέκα ημερών είχε επιχειρήσει να βιάσει και άλλη γυναίκα στη γειτονική πόλη.

Η 23χρονη κοπέλα έμπαινε στην πολυκατοικία όπου κατοικεί στην περιοχή του ΟΣΕ, όταν ξαφνικά δέχθηκε επίθεση από τον δράστη, ο οποίος την πλησίασε αθόρυβα από πίσω, την άρπαξε από τα μαλλιά και επιχείρησε να τη βιάσει. Ομως, αντέδρασε αστραπιαία χτυπώντας τον στο πρόσωπο με τα κλειδιά που κρατούσε, ενώ ταυτόχρονα καλούσε σε βοήθεια και πάλευε μαζί του.

Ο επίδοξος βιαστής πανικοβλήθηκε και έφυγε τρέχοντας, όμως η 23χρονη είχε συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά του και έδωσε την περιγραφή του στους αστυνομικούς που ξεκίνησαν αναζητήσεις. Λίγο αργότερα, άνδρες της Ασφάλειας εντόπισαν στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας τον 36χρονο, ο οποίος αναγνωρίστηκε από το υποψήφιο θύμα του και συνελήφθη.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου