ΤΟΠΙΚΑ

Οκτώ δημιουργικές δεκαετίες για το τοπικό Τμήμα Οδηγισμού

οκτώ-δημιουργικές-δεκαετίες-για-το-το-235198

Νέες δράσεις και κοινωνικές πρωτοβουλίες στην ατζέντα του 2020

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε χθες η κοπή της πίτας του τοπικού τμήματος Βόλου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, στην αίθουσα του ξενοδοχείου Παρκ.

Μέλη και φίλοι του Οδηγισμού, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων παραβρέθηκαν στην χθεσινή εκδήλωση, που αποτέλεσε την ευκαιρία για δημιουργικό διάλογο και ανταλλαγή απόψεων με επίκεντρο το τοπικό τμήμα Οδηγισμού που ξεπέρασε τα ογδόντα χρόνια ζωής και δημιουργικής δράσης.

Με δήλωσή της στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η πρόεδρος του τοπικού τμήματος Κατερίνα Τριανταφύλλου, ανέφερε ότι «στόχοι της φετινής χρονιάς είναι η αύξηση της αναγνωρισιμότητας και του αριθμού των μελών. Με πολλές δράσεις εξωστρέφειας επιθυμούμε να αυξήσουμε τα μέλη του τοπικού τμήματος».

Οι δράσεις που προγραμματίζονται σε κοινωνικό επίπεδο από τις ομάδες, περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, συνεργασίες με την «Κιβωτό του κόσμου» και άλλους τοπικούς φορείς. «Είμαστε σε συνεργασία με άλλους φορείς, για να βοηθήσουμε και να συνδράμουμε το δικό τους το έργο» υπογράμμισε η πρόεδρος.

Το μήνυμα που κυριάρχησε στην χθεσινή εκδήλωση είναι η αισιοδοξία και η διάθεση για δημιουργία. «Ολοι μαζί, και οι παλαιότεροι του Οδηγισμού και οι νεώτεροι, τα στελέχη και τα παιδιά, θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός καλύτερου αύριο» σημείωσε η πρόεδρος.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου