Στο Υπουργείο Οικονομικών βουλευτές Μαγνησίας της ΝΔ για τα τέλη ταξινόμησης

Τελευταία ενημέρωση: 2020-01-15, 15:01:29
Στο Υπουργείο Οικονομικών βουλευτές Μαγνησίας της ΝΔ για τα τέλη ταξινόμησης

Σύσκεψη με τον υφυπουργό Οικονομικών κ. Α. Βεσυρόπουλο και τον διοικητή της ΑΑΔΕ κ. Γ. Πιτσιλή πραγματοποίησαν οι βουλευτές Μπουκώρος, Λιούπης, Μαραβέγιας

 

Σε ανώτατο επίπεδο πραγματοποιήθηκε η συζήτηση για το θέμα που απασχολεί τρεις χιλιάδες και πλέον πολίτες στη Μαγνησία, τη βεβαίωση οφειλής για τέλη ταξινόμησης από εικοσαετία περίπου.

Ο κ. Πιτσιλής ενημέρωσε ότι διενεργείται διοικητικός έλεγχος και βρίσκεται και σε συνεργασία με τον Συνήγορο του Πολίτη προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή διοικητική λύση. Ο υφυπουργός με τη σειρά του δεσμεύτηκε ότι αν τελικά αυτό δεν επιτευχθεί, το θέμα θα λυθεί με νομοθετική ρύθμιση.

Οι βουλευτές εξέθεσαν το δίκαιο των πολιτών της Μαγνησίας τόσο από νομικής όσο και από ηθικής πλευράς, δίνοντάς τους όλα τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο στην έρευνα που διενεργείται.

Επίσης συζητήθηκε το θέμα των οφειλών των ξενοδόχων της Σκιάθου μετά την κατάρρευση της Thomas Cook, καθώς και τα πρόστιμα των συμβολαιογράφων. Ο υφυπουργός βλέπει θετικά την επίλυση και των δύο ζητημάτων.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
8
=