ΤΟΠΙΚΑ

Χωρίς δίπλωμα ο οδηγός του ΙΧ που συγκρούστηκε με δίκυκλο στο Φυτόκο

χωρίς-δίπλωμα-ο-οδηγός-του-ιχ-που-συγκρ-237173

Χωρίς δίπλωμα διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε ο 19χρονος που ενεπλάκη στο τροχαίο ατύχημα χθες στις 8.30 το βράδυ μπροστά από την Γεωπονική Σχολή στην περιοχή του Φυτόκου, στη Νέα Ιωνία. Ο νεαρός οδηγός συνελήφθη από αστυνομικούς της Τροχαίας Βόλου και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι, χθες το βράδυ, σημειώθηκε σφοδρή σύγκρουση τζιπ με δίκυκλο στη διασταύρωση μπροστά από τη Γεωπονική Σχολή στη Νέα Ιωνία. Στις 20:30 ο οδηγός του δικύκλου, ημεδαπός, ηλικίας περίπου 20 ετών, εκσφενδονιζόταν από το όχημά του με σφοδρότητα μετά από τροχαίο.

Ο οδηγός φέρεται να τραυματίστηκε στο κεφάλι. Αρχικώς χτύπησε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου και στη συνέχεια στο πεζοδρόμιο.

Ακολούθησαν αλλεπάλληλες κλήσεις στο ΕΚΑΒ για βοήθεια από διερχόμενους οδηγούς, ενώ με ένα πυροσβεστικό όχημα πυροσβέστες έσπευσαν να συνδράμουν το πλήρωμα του ασθενοφόρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικυκλιστής ήταν σοβαρά τραυματισμένος.

Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, που έσπευσε στον τόπο, διαπίστωσε ότι ο νεαρός είχε αισθήσεις, όμως έφερε σοβαρά τραύματα. Στη συνέχεια τον διακόμισε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή πρώτων βοηθειών και εισήχθη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία. Ο οδηγός του τζιπ ήταν καλά στην υγεία του και δεν απαιτήθηκε να γίνει διακομιδή στο Νοσοκομείο.

Στο μεταξύ, το Τμήμα Τροχαίας Βόλου άρχισε να λαμβάνει καταθέσεις. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το μηχανάκι κινούταν στην Παναγούλη με κατεύθυνση προς τις Σχολές όταν σημειώθηκε το τροχαίο, ενώ το ΙΧ κινούταν επί της Καλλιθέας. Το Τμήμα Τροχαίας Βόλου συνεχίζει την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου