ΤΟΠΙΚΑ

Βρέθηκε και τρίτο κλεμμένο δίκυκλο, αυτή τη φορά στον Ξηρόκαμπο

βρέθηκε-και-τρίτο-κλεμμένο-δίκυκλο-αυ-237801

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών

Ακόμη ένα από τα μηχανάκια που είχαν κλαπεί την περασμένη εβδομάδα εντοπίστηκε προχθές. Το δίκυκλο εγκαταλείφτηκε σε ερημική τοποθεσία στον Ξηρόκαμπο. Ο ιδιοκτήτης του είχε πέσει θύμα κλοπής για πέμπτη φορά και ήταν ξανά τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς το δίκυκλο του αποδόθηκε εκ νέου.

Την περασμένη εβδομάδα σημειώθηκαν αλλεπάλληλες κλοπές οχημάτων. Μόνο την Τετάρτη είχαν γίνει δύο καταγγελίες, ενώ το τελευταίο διάστημα υπήρχαν άλλα πέντε κρούσματα.

Τα δύο από τα μηχανάκια εντοπίστηκαν στη Χείρωνος και οι ιδιοκτήτες τους κλήθηκαν για συμπληρωματική κατάθεση.

Πίσω από τις κλοπές υπάρχουν υπόνοιες ότι κρύβεται σπείρα διαρρηκτών. Πρόσφατα κάμερα παρακολούθησης εσωτερικού χώρου κατέγραψε τις ενέργειες διαρρήκτη την ώρα που έκλεβε μηχανάκι από πυλωτή πολυκατοικίας. Η κάμερα κατέγραψε και το φορτηγάκι που απομακρυνόταν από το σημείο με το κλεμμένο όχημα μετά από λίγη ώρα.

Τα δύο δίκυκλα που εκλάπησαν την Τετάρτη είχαν παραβιαστεί με πανομοιότυπο τρόπο. Οι δράστες έσπασαν τα πλαστικά σημεία κάτω από το τιμόνι για να καταφέρουν να τα μετακινήσουν. Οι κλέφτες φαίνεται ότι τα χρησιμοποίησαν για πρόσκαιρες ανάγκες και όταν τελείωσε η βενζίνη, τα άφησαν στη οδό Χείρωνος. Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Η προανάκριση συνεχίζεται.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου