ΤΟΠΙΚΑ

Εξαπάτησε 87χρονη στην Αγριά και της άρπαξε 9.000 ευρώ

εξαπάτησε-87χρονη-στην-αγριά-και-της-άρπ-238145

Θύμα απατεώνα έπεσε ηλικιωμένη στην Αγριά που έχασε όλες τις οικονομίες. Χθες νωρίς το μεσημέρι, ένας άνδρας ηλικίας περίπου 35 – 40 ετών πήγε στο σπίτι της 87χρονης γυναίκας, στο κέντρο της Αγριάς, και προσποιούμενος τον υπάλληλο της ΔΕΗ της είπε ότι τον στέλνει η κόρη της γιατί έχει ειδική διαρροή ρεύματος το σπίτι. Ο «μαϊμού» υπάλληλος της ΔΕΗ ζήτησε ακόμη από την ηλικιωμένη να συγκεντρώσει όλα τα χρήματα που είχε στο σπίτι, ώστε να τα προστατέψει σε περίπτωση φωτιάς από τη διαρροή ρεύματος.

Η γυναίκα πείστηκε, έβαλε όλα τα χρήματα, συνολικού ύψους 9.000 ευρώ, σε μία πετσέτα και τα άφησε σε τραπέζι του σπιτιού, ενώ ο δράστης δήθεν εργαζόταν για την επιδιόρθωση της βλάβης στον πίνακα της ΔΕΗ

Ο δράστης ζήτησε ακολούθως από την 87χρονη να ανάψει όλα τα φώτα του σπιτιού και όταν η γυναίκα βρίσκονταν σε άλλο δωμάτιο, άρπαξε τα χρήματα με την πετσέτα και εξαφανίστηκε.

Η απάτη καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου διενεργείται προανάκριση και έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου