Συνεργασία του ΚΗΦΗ Βόλου με τον «Ιππόκαμπο»

Τελευταία ενημέρωση: 2020-01-14, 11:13:34
Συνεργασία του ΚΗΦΗ Βόλου με τον «Ιππόκαμπο»

Το προσωπικό του δομής ΚΗΦΗ Βόλου την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου πραγματοποίησε συνάντηση με τον πρόεδρο του Σωματείου Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας «Ιππόκαμπος», Πέτρο Μπέλλο στο πλαίσιο της δικτύωσης με φορείς.

Κατά την συνάντηση ο κ. Μπέλλος ενημερώθηκε για τις υπηρεσίες αλλά και για τον σκοπό της δομής, όπου είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ηλικιωμένων με αδυναμία αυτοεξυπηρέτησης, αλλά και την αποφόρτιση του οικογενειακού περιβάλλοντος από την συνεχή φροντίδα τους.

Έπειτα ακολούθησε συζήτηση που αφορούσε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι με κινητικές δυσκολίες όπου βρίσκονται σε μόνιμη ή πρόσκαιρη κατάσταση ανάγκης, με κύριο στόχο του Σωματείου την ενθάρρυνση και την επανένταξη αυτών των ανθρώπων στο κοινωνικό σύνολο, ώστε να αξιοποιηθούν οι δυνατότητες τους.

«Για να δείξουμε την στήριξή μας στους ανθρώπους αυτούς που είναι παράδειγμα προς όλους μας, θα ενισχύσουμε το έργο του Σωματείου με τη συλλογή πλαστικών καπακιών για καλό σκοπό και θα συνεργαστούμε στο μέλλον συμμετέχοντα σε κοινές δράσεις», ανέφερε το προσωπικό του ΚΗΦΗ Βόλου.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
6
=