ΤΟΠΙΚΑ

Απεβίωσε 20 ημέρες μετά τον θάνατο της συζύγου του

απεβίωσε-20-ημέρες-μετά-τον-θάνατο-της-σ-238508

Ο γνωστός Βολιώτης λογιστής υπέστη ανακοπή καρδιάς, καθώς δεν άντεξε την απώλεια της γυναίκας του

Δεν άντεξε την απώλεια της συζύγου του και απεβίωσε. Καρδιακή ανακοπή με μοιραίο αποτέλεσμα υπέστη προχθές ο 72χρονος Βολιώτης λογιστής Θωμάς Δημητρίου. Ο άτυχος άνδρας στενοχωρήθηκε πολύ με τον θάνατο της συζύγου του Μαρίας, που ήταν επίσης λογίστρια, η οποία απεβίωσε παραμονή Χριστουγέννων.

Στις 23:30 ενώ ήταν με την οικογένειά του στο σπίτι αισθάνθηκε αδιαθεσία και δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί ζωντανός. Ο γιος του, Δημήτρης, του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες, ενώ κάλεσε το ΕΚΑΒ και το ασθενοφόρο μετέβη άμεσα στην οικία.

Μάταια οι γιατροί προσπαθούσαν να τον συνεφέρουν. Όπως διαπιστώθηκε, είχε εκπνεύσει μέσα σε λίγα λεπτά. Τα παιδιά του, ο Δημήτρης και η Ιωάννα, δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ακόμη τι έχει συμβεί. Έχασαν και τους δύο γονείς τους εντελώς απροσδόκητα και αιφνίδια.

Ο Θωμάς Δημητρίου καταγόταν από τον Πυργετό Λάρισας, όμως διέμενε στον Βόλο πολλά χρόνια, από μικρή ακόμη ηλικία. Εδώ μεγάλωσε με την οικογένειά του, εδώ γνώρισε και τη σύζυγό του, με την οποία ήταν αχώριστοι 40 και πλέον χρόνια.

Το διάστημα της απουσίας της έλεγε ότι μόνο τα παιδιά του τον κρατούν στη ζωή, όμως άντεξε τελικά τον αιφνίδιο χαμό μόλις είκοσι μέρες. Η σύζυγός του Μαρία απεβίωσε μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο και πενθήμερη νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Ο 72χρονος είχε συνταξιοδοτηθεί, όμως συνέχιζε να βοηθά τον γιο του που διατηρεί λογιστικό γραφείο στην Αχιλλοπούλου με Γαμβέτα.

Από τον γάμο του απέκτησε δύο παιδιά, ενώ ευτύχησε να γνωρίσει τέσσερα εγγόνια.

Αγαπούσε όλο τον κόσμο και του άρεσε να βοηθά τους ανθρώπους όποτε βρίσκονταν σε ανάγκη. Ηταν φιλικός, καλοσυνάτος, χαρούμενος, ανέφεραν οικείοι του.

Η καρδιά του δεν τον είχε ενοχλήσει στο παρελθόν. Δεν είχε προειδοποιητικό σύμπτωμα. Είχε μόνο κάποια νευρολογικά προβλήματα που του δημιουργούσαν μικρή δυσκολία στη βάδιση.

Συγγενείς και φίλοι έσπευδαν χθες να συλλυπηθούν την οικογένειά του και να τη συμπαρασταθούν σε ετούτες τις δύσκολες στιγμές. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη στις 10:30 από το τον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου Κοιμητηρίου.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου