ΤΟΠΙΚΑ

Ο τραγικός επίλογος μιας ληστείας…

ο-τραγικός-επίλογος-μιας-ληστείας-416834

Ο τραγικός επίλογος μιας ληστείας γράφτηκε στον Άγιο Λαυρέντη. Η 85χρονη γυναίκα που είχε πέσει θύμα ληστών με τον σύζυγο της στο σπίτι τους στην περιοχή στα τέλη Οκτώβρη μερικές μέρες μετά την ληστεία έφυγε από την ζωή, καθώς δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει το σοκ με αποτέλεσμα η αδύναμη καρδιά της να την προδώσει…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αλίκη Φωτιάδου

Το ηλικιωμένο ζευγάρι στις 23 Οκτωβρίου έπεσε θύμα ληστείας την ώρα που κοιμόταν στο σπίτι του. Η 85χρονη και ο 90χρονος σύζυγός της ήρθαν τότε πρόσωπο με πρόσωπο με τους τρεις ληστές οι οποίοι μπήκαν στο σπίτι παραβιάζοντας το παράθυρο και αφού έκοψαν το ρεύμα και το τηλέφωνο τους ακινητοποίησαν και τους φίμωσαν.

Η ληστεία είχε διαρκέσει περίπου τρεις ώρες και όπως είχε δηλώσει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο 90χρονος την επόμενη μέρα της ληστείας το ζευγάρι δεν μπορούσε να ξεπεράσει το σοκ μένοντας κλεισμένο και κλειδαμπαρωμένο στο σπίτι του, ενώ η 85χρονη ανέπνεε μόνο με χρήση οξυγόνου.

Ωστόσο η 85χρονη που αντιμετώπιζε επί χρόνια προβλήματα υγείας με την καρδιά της, έπασχε από καρδιακή ανεπάρκεια, δεν κατάφερε ποτέ να σηκωθεί από το κρεβάτι της.

Όπως δήλωσε χθες στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο γιος της, ο οποίος ζει στο Βόλο, η μητέρα του μετά την ληστεία κατέπεσε. «Έπασχε χρόνια από την καρδιά της, όμως η ληστεία ήταν καταλυτική για την υγεία της. Δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει το σοκ. Από εκείνη την μέρα και μετά είχε συνέχεια δύσπνοια και δεν σηκώθηκε από το κρεβάτι. Την πήραμε και την πήγαμε στο Νοσοκομείο στην Α’ Παθολογική, ωστόσο δεν μπόρεσε ποτέ να επανέλθει. Μερικές μέρες η μητέρα μου έφυγε από την ζωή».

Μετά το θάνατο της 85χρονης ο γιος της πήρε στον Βόλο τον πατέρα του, ο οποίος επίσης αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας με τα πόδια του. «Δεν μπορούσα να τον αφήσω μόνο του στο χωριό. Είναι καταβεβλημένος και προσπαθώ όσο μπορώ να του κάνω παρέα και να είμαι δίπλα του. Ο χαμός της μητέρας μου του στοίχησε πάρα πολύ και δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει να το ξεπεράσει».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου