ΤΟΠΙΚΑ

Μεθυσμένος εξύβριζε γιατρούς στο Τμήμα Επειγόντων του Νοσοκομείου

μεθυσμένος-εξύβριζε-γιατρούς-στο-τμή-250768

Επεισοδιακή η έναρξη του νέου χρόνου για το Νοσοκομείο

Αναστάτωση στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου με το «καλημέρα» του νέου χρόνου. Στις 3:50 τα ξημερώματα περιστατικό μέθης με 40χρονο Ρομά έκανε άνω κάτω το Τμήμα και αναστάτωνε το προσωπικό.

Ο 40χρονος, που βρισκόταν υπό την επίδραση οινοπνεύματος και ήταν τραυματισμένος στα πόδια, όχι μόνο αρνούταν να υπακούσει τους γιατρούς, αλλά φώναζε, εξύβριζε, γέμισε με αίματα τα πάντα, ακόμη και τα βιβλία του προσωπικού, καθώς δεν επέτρεπε να του κάνουν ράμματα. Δεν δεχόταν καμία βοήθεια.

Το προσωπικό κάλεσε τότε σε βοήθεια υπάλληλο της φύλαξης, όμως ο 40χρονος δεν έλεγε να ηρεμήσει και όταν είδε την υπάλληλο, τότε όρμησε επάνω της, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν νέες σκηνές έντασης.

Αστυνομικοί του Τμήματος Βόλου έτρεχαν να συνδράμουν το προσωπικό, καθώς στα Επείγοντα υπήρχαν και άλλα περιστατικά για εξυπηρέτηση. Τελικά ο 40χρονος δέχτηκε την παροχή πρώτων βοηθειών και απομακρύνθηκε και από τον χώρο.

Ομως, δεν επρόκειτο για το μόνο επεισόδιο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Στις 12 το μεσημέρι ένα νέο περιστατικό μέθης με 40χρονη Βολιώτισσα προκαλούσε προβλήματα. Μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών η 40χρονη αρνούταν να αποχωρήσει από το Νοσοκομείο ενώ ήταν καλά και άρχισε να φωνάζει δυνατά.

Για δεύτερη φορά μέσα σε μερικές ώρες οι γιατροί βρίσκονταν στη δυσάρεστη θέση να ζητούν συνδρομή από την Αστυνομία. Η γυναίκα ωρυόταν ενώ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών υπήρχε πολύς κόσμος και οι γιατροί πάσχιζαν να εξυπηρετήσουν τους ασθενείς. Για να αποκατασταθεί η τάξη χρειάστηκε εκ νέου επέμβαση της Αστυνομίας.

Οι γιατροί του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών δεν είναι η πρώτη φορά που καλούνται να αντιμετωπίσουν παρόμοια περιστατικά.

Μάλιστα, πέφτουν θύματα βίαιων συμπεριφορών και φραστικών επιθέσεων ολοένα και πιο συχνά στα χρόνια της οικονομικής κρίσης δίχως να φέρουν καμία απολύτως ευθύνη με απελπισμένους πολίτες να εκδηλώνουν οργή και αγανάκτηση δίχως λόγο και το χειρότερο με άδικο τρόπο.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου