ΤΟΠΙΚΑ

Διαβεβαιώσεις για την πορεία της ΑΓΕΤ

διαβεβαιώσεις-για-την-πορεία-της-αγετ-417452

Καθησυχαστική όσον αφορά στην πορεία της εταιρίας και του προσωπικού εμφανίστηκε χθες η Διευθύντρια Προσωπικού και Ανθρωπίνων Πόρων της ΑΓΕΤ Ηρακλής Έβελιν Μαραγκουδάκη.
Η κ. Μαραγκουδάκη χθες επισκέφτηκε το εργοστάσιο του Βόλου και είχε επαφές με στελέχη της εταιρίας και το σωματείο και συζήτησαν για την πορεία του εργοστασίου.
Η Διευθύντρια Προσωπικού και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων φέρεται να παρείχε διαβεβαιώσεις ότι η  απομάκρυνση του πρώην διευθυντή από το εργοστάσιο του Βόλου αφορά σε προσωπική υπόθεση του ιδίου και δεν πρόκειται να προκαλέσει καμία εμπλοκή και διαταραχή στη λειτουργία της τοπικής τσιμεντοβιομηχανίας.
Η κ. Μαραγκουδάκη επίσης ήταν καθησυχαστική όσον αφορά στις δεσμεύσεις που είχαν αναληφθεί απέναντι στους εργαζόμενους από την προηγούμενη διοίκηση του τοπικού εργοστασίου.
Οι διαβεβαιώσεις της διευθύντριας ανθρωπίνων πόρων και προσωπικού έρχονται σε μία στιγμή που στο τοπικό εργοστάσιο επικρατεί -όπως είναι φυσικό- ανησυχία και προβληματισμός μετά την απομάκρυνση του κ. Μπάμπου, αν και πλέον όλοι εμμέσως πλην σαφώς φαίνεται να έχουν πειστεί ότι πρόκειται για μία εσωτερική υπόθεση της εταιρίας που επιπλέον δεν αγγίζει και δεν αφορά το τοπικό εργοστάσιο.
Επιπροσθέτως η διαβεβαίωση ότι οι δεσμεύσεις ισχύουν αναμένεται να λειτουργήσει καταλυτικά και εν όψει των συναντήσεων που σύμφωνα με πληροφορίες θα επαναρχίσουν το επόμενο διάστημα μεταξύ σωματείων και διοίκησης για την υπογραφή της συλλογικής σύμβασης του 2011.
Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιούνιο η Ένωση Προσωπικού Τσιμέντων και τα άλλα σωματεία του Ομίλου είχαν υπογράψει ένα πρακτικό συμφωνίας με την εταιρία προκειμένου να μην αμφισβητηθούν οι συμβάσεις των εργαζομένων επειδή δεν είχε υπογραφεί η νέα σύμβαση.
Εκτιμάται ότι σε ένα περίπου μήνα θα έχουν ολοκληρωθεί η διαπραγματεύσεις και θα υπογραφεί η νέα συλλογική σύμβαση για τους τσιμεντεργάτες.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου