ΤΟΠΙΚΑ

Ξέφυγε από ένοπλους ληστές!

ξέφυγε-από-ένοπλους-ληστές-417772

Κυριευμένη από το φόβο, όταν απειλητικά εναντίον της δύο κρανοφόροι έστρεψαν καραμπίνα και μαχαίρι, αντέδρασε 18χρονη υπάλληλος πρατηρίου υγρών καυσίμων στον Αλμυρό.

Με κίνδυνο για την ίδια κατάφερε να ξεγλιστρήσει από τα χέρια του ενός, ο οποίος προσπάθησε να την ακινητοποιήσει, και με ακαριαίες ενέργειες να τρέξει σε διπλανό σπίτι καλώντας σε βοήθεια. Η αντίδραση της νεαρής υπαλλήλου οδήγησε τους επίδοξους ληστές να τραπούν άρον-άρον σε φυγή, εγκαταλείποντας την προσπάθειά τους να αφαιρέσουν την ημερήσια είσπραξη από το βενζινάδικο.

Η απόπειρα ληστείας στο πρατήριο υγρών καυσίμων του Δ. Κοντοστάθη στην οδό Βασ. Παύλου στον Αλμυρό σημειώθηκε γύρω στις 8 π.μ. της περασμένης Κυριακής. Οι δύο δράστες φορώντας κράνη, επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, σταμάτησαν μπροστά στις αντλίες βενζίνης του πρατηρίου. Η 18χρονη υπάλληλος, η οποία εκείνη την ώρα ήταν μόνη της στο κατάστημα, κινήθηκε προς το δίκυκλο θεωρώντας ότι ήθελαν βενζίνη.

Πλησιάζοντας, ο ένας την απείλησε με κυνηγετικό όπλο και ο δεύτερος με μαχαίρι. Ο συνεπιβάτης την άρπαξε από το χέρι και προσπάθησε να τραβήξει από τη μέση της το τσαντάκι τύπου μπανάνας. Η 18χρονη όμως, αντέδρασε ξέφυγε από τα χέρια του ληστή και έτρεξε σε διπλανή οικία. Οι δράστες πανικοβλήθηκαν από την ενέργειά της να καλέσει σε βοήθεια και εξαφανίστηκαν αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Προανάκριση για την απόπειρα ληστείας ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου