ΤΟΠΙΚΑ

Χτύπησαν με μολότοφ στην Εφορία!

χτύπησαν-με-μολότοφ-στην-εφορία-418114

Εκρηκτικό… μήνυμα επέλεξε να στείλει άγνωστος ή άγνωστοι δράστες στη Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία της Ν. Ιωνίας. Νυχτερινές ώρες προς Παρασκευή διερχόμενος από την Εφορία εκτόξευσε προς την είσοδο της υπηρεσίας βόμβα μολότοφ και τράπηκε σε φυγή.
 
Μισός από τον αυτοσχέδιο μηχανισμό πέρασε το σιδερένιο κιγκλίδωμα της εισόδου και ο υπόλοιπος έμεινε στο πεζοδρόμιο.
 
Η μολότοφ εξερράγη, προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές περίπου 300 ευρώ. Η καταστροφή θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη εάν τα κάγκελα δεν ανέκοπταν την πορεία του μηχανισμού.
 
Το υλικό του μηχανισμού μετά την έκρηξη είχε ως αποτέλεσμα να μαυρίσει η πόρτα αλλά και οι εσωτερικοί τοίχοι. Η ενέργεια του δράστη ή των δραστών δεν έγινε αντιληπτή το βράδυ, παρά μόνο όταν ο πρώτος υπάλληλος προσήλθε στην υπηρεσία του.
 
Ενημέρωσε την Αστυνομία για την εικόνα που αντίκρισε αλλά και τα υπολείμματα του αυτοσχέδιου μηχανισμού. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου έσπευσαν στο σημείο συγκεντρώνοντας τα πρώτα στοιχεία.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες η ρίψη της μολότοφ δεν συνοδεύτηκε με κάποιο άλλο μήνυμα προς την Εφορία που θα μπορούσε να οδηγεί στα κίνητρα του δράστη, ενώ οι υπάλληλοι ανέφεραν ότι καμία απειλή δεν υπήρξε το τελευταίο χρονικό διάστημα.
 
Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου συνεχίζει την προανάκριση.
 
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου