«Χάτσικο» του Βόλου: 5 χρόνια περιμένει στο Νοσοκομείο

Τελευταία ενημέρωση: 2019-12-16, 21:04:49
«Χάτσικο» του Βόλου: 5 χρόνια περιμένει στο Νοσοκομείο

Μία ιδιαίτερα συγκινητική ιστορία, την ιστορία της σκυλίτσας Τζωρτζίνας, μιας «Χάτσικο» του Βόλου, γνωστοποιήσει με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, η κ. Αλεξάνδρα Στύλα.

Η «Χάτσικο» του Βόλου, όπως αναφέρει η κ. Στύλα, περιμένει εδώ και πέντε χρόνια έξω από το Νοσοκομείο τον κηδεμόνα της που πέθανε στο «Αχιλλοπούλειο». Μάλιστα κάθε μέρα την ίδια ώρα κατεβαίνει στο νεκροτομείο. Περιμένει έξω από την πόρτα για λίγο και ξανά ανεβαίνει επάνω.

Η αγάπη ενός άλλου κηδεμόνα, εκτιμά η κ. Στύλα, μπορεί να απαλύνει τον πόνο της Τζωρτζίνας και καλεί όποιον επιθυμεί να την υιοθετήσει.

Στην ανάρτησή της η κ. Στύλα αναφέρει: «800 κοινοποιήσεις. Μεγάλος αριθμός. Αλλά κανένας ενδιαφερόμενος. Ας συνεχίσουμε. Αυτό το κοριτσάκι βρίσκεται έξω από το νοσοκομείο του Βόλου. Τη λένε Τζωρτζίνα και εδώ και 5 χρόνια που πέθανε ο κηδεμόνα της μέσα στο νοσοκομείο, περιμένει εκεί. Κάθε μέρα την ίδια ώρα κατεβαίνει στο νεκροτομείο περιμένει έξω από την πόρτα για λίγο και ξανά ανεβαίνει επάνω. Είναι τόσο συγκινητική η ιστορία της γι αυτό και τη φωτογράφησα και την ανεβάζω μήπως κάποιος ενδιαφερθεί να την υιοθετήσει. Πιστεύω πως αν της δώσει αγάπη θα ξεπεράσει τον πόνο που της προξένησε η απώλεια του αγαπημένου της προσώπου. Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας καλέσει στο 6945076508. Είναι μικρόσωμη. Το πολύ να φτάνει 10 με 12 κιλά. θα βοηθούσε πολύ μια κοινοποίηση σας».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
6
=