ΤΟΠΙΚΑ

Χριστουγεννιάτικο δέντρο – γλύκισμα από 7.000 cup cakes σε βάση από σοκολάτα

χριστουγεννιάτικο-δέντρο-γλύκισμα-269217

Το πιο εντυπωσιακό και γλυκό χριστουγεννιάτικο δέντρο θα δημιουργηθεί στο χωριό του Αη Βασίλη με 7.000 cup cakes για κλαδιά.

Η πρωτότυπη δράση διοργανώνεται την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου στις 16:00 από το Δημόσιο ΙΕΚ Βόλου, σε συνεργασία με το Χωριό του Αη Βασίλη στον χώρο του χωριού, παραπλεύρως του γραφείου του ΕΟΤ, και απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους.

Το τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο – γλυκό θα δημιουργηθεί στον χώρο της εκδήλωσης από καταρτιζόμενους των τμημάτων Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής και Μαγειρικής Τέχνης Αρχιμάγειρας (Chef) του Δημοσίου ΙΕΚ Βόλου, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση της εκπαιδεύτριά τους Έφης Σκούρα.

Όπως δήλωσε ο διευθυντής του Δημοσίου ΙΕΚ Αρης Παπαθανασίου, το δέντρο – γλύκισμα θα αποτελείται από 7.000 cup cakes, μέγεθος ρεκόρ, τα οποία θα τοποθετηθούν με συγκεκριμένο τρόπο σε βάση από σοκολάτα. Η παρασκευή και το ψήσιμο των γλυκών θα γίνει την ίδια μέρα σε επαγγελματίες της περιοχής που διέθεσαν τον χώρο και τον εξοπλισμό τους στους καταρτιζόμενους του Δημοσίου ΙΕΚ για την ετοιμασία των γλυκών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου