ΤΟΠΙΚΑ

Γλυκιά πρωτοβουλία αλληλεγγύης στον Βόλο

γλυκιά-πρωτοβουλία-αλληλεγγύης-στον-269402

Το «Γλυκό Στύλλας» θα παρασκευάσει γαλλικά γλυκίσματα για τη στήριξη ευαγών ιδρυμάτων

Πρωτοβουλία αλληλεγγύης, με στόχο τη στήριξη κοινωνικών δομών της περιοχής, ανέλαβε το ζαχαροπλαστείο «Γλυκό Στύλλας», διοργανώνοντας πρωτότυπη δράση σήμερα Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, στον χώρο του καταστήματος.

Σε συνεργασία με τον γνωστό pastry chef Βασίλη Κόκοβα, το έμψυχο δυναμικό του ζαχαροπλαστείου, σε ένα ξεχωριστό event, θα παρουσιάσει γκάμα γαλλικών γλυκών, που θα παρασκευαστούν με τα πιο αγνά υλικά, μόνο για σήμερα και στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής δράσης που διοργανώνεται.

Το γαλλικό μενού περιλαμβάνει επτά λαχταριστές γλυκολιχουδιές, που θα παρασκευαστούν για καλό σκοπό.

Η τιμή ανά γλυκό είναι 4,50 ευρώ, ενώ όλα τα έσοδα του συγκεκριμένου μενού θα προσφερθούν στα ιδρύματα Κιβωτός του Κόσμου, που βρίσκεται στο Διμήνι, Γηροκομείο Βόλου και Σουρλίγκειο Ιδρυμα, που βρίσκεται στα Κανάλια.

Οι ιδιοκτήτες του ζαχαροπλαστείου υπογραμμίζουν παράλληλα ότι πέρα από το μενού της εκδήλωσης, στο κατάστημα θα διατίθενται και τα καθιερωμένα γλυκίσματα, που συνθέτουν τη γευστική γκάμα που απολαμβάνουν καθημερινά οι λάτρεις της ποιότητας κάθε ηλικίας.

Το ζαχαροπλαστείο «Γλυκό Στύλλας» βρίσκεται στη διεύθυνση Ιάσονος 135 στον Βόλο και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2421024555.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου