Εκδήλωση την Κυριακή για την «Ημέρα του Φυλακισμένου»

Τελευταία ενημέρωση: 2019-12-13, 13:48:13
Εκδήλωση την Κυριακή για την «Ημέρα του Φυλακισμένου»

Με υψηλές προσδοκίες αναμένουν οι αμέτρητοι φίλοι του «Εσταυρωμένου» τη μουσική παράσταση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, στις 6μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο (Κ. Καρτάλη – Ανθ. Γαζή),  ανήμερα του Αγίου Ελευθερίου, Προστάτη των Κρατουμένων, για τη γνωστοποίηση των σκοπών της Διακονίας και την οικονομική ενίσχυση των δράσεών της.

Τη φετινή 24η ετήσια εκδήλωση, που έχει τίτλο «Θέλω να ονειρεύομαι», αναλαμβάνει αφιλοκερδώς το μουσικό σύνολο «ΗΧΟΜΕΛΟΝ» με συντελεστές του: Κατερίνα Κασιμάτη, τραγούδι-πιάνο, Θανάση Κατεργάρη, τραγούδι-κιθάρα,  Μιλτιάδη Μίλτο, τραγούδι-κιθάρες, Νικόλαο Παρθένη, τραγούδι-κρουστά. Οι καλλιτέχνες θα ταξιδέψουν το κοινό στον υπέροχο κόσμο της σαγηνευτικής ελληνικής σύνθεσης και στίχου.

Στην παράσταση συμμετέχουν, επίσης, οι μαθητές του 2ου ΓΕΛ Βόλου Ιωάννα Καρανικόλα και Ορφέας Υφαντίδης στην αφήγηση σπουδαίων μικροκειμένων λογοτεχνικού και θεολογικού στοχασμού υπό μορφήν ταινίας μικρού μήκους, και Βαϊνοπούλου Ειρήνη στο πιάνο.

Ο «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» προσκαλεί όλους τους φίλους και συμπαραστάτες της πολυετούς του διαδρομής να πλαισιώσουν την κορυφαία αυτή εκδήλωση, που θα ικανοποιήσει, με την υψηλή της ποιότητα και αισθητική και τον πιο απαιτητικό θεατή.

Την εκδήλωση θα τιμήσει, με την παρουσία του, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος.

Τιμή εισόδου 3 ευρώ, για την ενίσχυση του έργου του «Εσταυρωμένου»

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
7
=