ΤΟΠΙΚΑ

Σε γενική συνέλευση τα μέλη του Σωματείου Καθαριστριών

σε-γενική-συνέλευση-τα-μέλη-του-σωματε-271710

Αύριο Παρασκευή στο Εργατικό Κέντρο Βόλου

Γενική συνέλευση του Σωματείου Καθαριστριών – Καθαριστών θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στις 6 μ.μ. στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Βόλου, Μακρινίτσης 38. Στη συνέλευση θα γίνει ενημέρωση για τις απεργιακές κινητοποιήσεις του σωματείου στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, καθώς και για τις εξελίξεις στις εργασιακές σχέσεις και τις συμβάσεις των εργαζομένων στον κλάδο καθαριότητας στα δημόσια σχολεία, στο Νοσοκομείου Βόλου κ.ά.

Στο μεταξύ, με ανακοίνωσή του ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Ν. Μαγνησίας (μέλος ΟΓΕ) εκφράζει «τη συμπαράστασή του στον δίκαιο αγώνα των καθαριστριών-ών και στα δίκαια αιτήματά τους για την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εξαρτημένης εργασίας, αορίστου χρόνου με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα».

«Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και τις φωνές μας βάζοντας στο στόχαστρο τους εκμεταλλευτές του μόχθου μας. Μόνο έτσι μπορούμε να εμποδίσουμε και να ανατρέψουμε τα σχέδιά τους που τσακίζουν τα δικαιώματά μας. Να παλέψουμε για τη ζωή που αξίζει σε μας και τα παιδιά μας», υπογραμμίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου