ΤΟΠΙΚΑ

Κωπηλατούν για τη «Φλόγα»

κωπηλατούν-για-τη-φλόγα-272867

Φιλανθρωπική πρωτοβουλία των γυμναστηρίων «Gym Way» για τη στήριξη του αγώνα δεκάδων παιδιών

Πρωτοβουλία αγάπης για τα παιδιά της «Φλόγας» είναι η δράση «Κωπηλατώ για τη «Φλόγα»», που διοργανώνεται το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, 11:00 έως 15:00, στον πεζόδρομο της Ερμού, έξω από την πλατεία του Αγίου Νικολάου στον Βόλο, με πρωτοβουλία των γυμναστηρίων «Gym Way».

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Η παραπάνω διοργάνωση αποτελεί τον 2ο φιλανθρωπικό μαραθώνιο κωπηλατικού εργόμετρου, που καλούνται να συμμετάσχουν όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν το χαμόγελο και τον αγώνα ζωής των παιδιών της «Φλόγας».

Στον μαραθώνιο μπορεί να λάβει μέρος όποιος θέλει, είτε ασκούμενος, είτε όχι. Μπορεί να κωπηλατήσει όσο επιθυμεί, πάνω στα επαγγελματικά κωπηλατικά εργόμετρα, γράφοντας χιλιόμετρα υπέρ του Συλλόγου «Φλόγα». Τους κωπηλάτες για τη ζωή θα επιβλέπει η ομάδα των «Gym Way», ενισχύοντας τη συγκεκριμένη αθλητική δραστηριότητα, που πραγματοποιείται για καλό σκοπό.

«Οποιος επιθυμεί, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή είτε ηλεκτρονικά, είτε στα δελτία συμμετοχής, που υπάρχουν στο κατάστημα «Gym Way» στην οδό Μακρινίτσης 50, προσφέροντας 3 ευρώ για την ενίσχυση της «Φλόγας». Οι συμμετέχοντες μπορούν να δηλώσουν την ώρα και τη διάρκεια που επιθυμούν να κωπηλατήσουν» ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η υπεύθυνη marketing των γυμναστηρίων «Gym Way», Αλκηστις – Ελένη Κοσμά.

Στον χώρο διεξαγωγής της δράσης θα λειτουργήσει, παράλληλα, μικρό μπαζάρ για την ενίσχυση της «Φλόγας», που οι συμμετέχοντες, αλλά και οι διερχόμενοι μπορούν να προμηθευτούν διάφορα είδη, ημερολόγια ή μπλούζες, που θα διατίθενται για καλό σκοπό.

«Στον χώρο θα υπάρχουν προπονητές κωπηλασίας, εξειδικευμένοι γυμναστές της ομάδας, οι οποίοι θα είναι επιβλέποντες στον κόσμο που θα έρθει, είτε με ραντεβού, είτε οι διερχόμενοι, για να κωπηλατήσουν υπέρ της «Φλόγας». Είναι μια δράση ουσιαστικά αθλητική, για φιλανθρωπικό σκοπό» είπε η κ. Κοσμά.

Η πρωτοβουλία αλληλεγγύης, που φιλοδοξεί να αποτελέσει θεσμό, αποτυπώνει τις κοινωνικές ευαισθησίες του έμψυχου δυναμικού των γυμναστηρίων «Gym Way», που γιορτάζουν τρεις δημιουργικές δεκαετίες.

Οι διοργανωτές απευθύνουν κάλεσμα συμμετοχής σε κατοίκους και επισκέπτες της πόλης, κάθε ηλικίας, με στόχο να δοθεί το πιο δυνατό μήνυμα στήριξης των παιδιών της «Φλόγας» και του αγώνα ζωής που συνεχίζεται με φροντίδα και σθένος ψυχής. Οσοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να το κάνουν και on line στο www.rowforfloga.gr. Χορηγός επικοινωνίας είναι ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου