ΤΟΠΙΚΑ

Στηρίζουν τις «Ασπρες Πεταλούδες»

στηρίζουν-τις-ασπρες-πεταλούδες-274060

Αθρόα η συμμετοχή των Βολιωτών στη χθεσινή εκδήλωση του Ιδρύματος στο Ξενία Βόλου

Θερμή ήταν, για μια ακόμη φορά, η ανταπόκριση του κόσμου στο γιορτινό κάλεσμα αγάπης που απηύθυνε το έμψυχο δυναμικό του Ιδρύματος «Ασπρες Πεταλούδες». Η αγάπη του κόσμου, δεκάδων Βολιωτών, γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα του «Ξενία» όπου πραγματοποιήθηκε χθες η καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση και το μπαζάρ για την στήριξη του Ιδρύματος.

Με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο πρόεδρος Αθανάσιος Μπακαλιάνος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την διαρκή στήριξη του κόσμου, που αγκαλιάζει τα παιδιά του Ιδρύματος, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην εξασφάλιση της θέρμανσης για τον χειμώνα.

«Οι Βολιώτες στηρίζουν το Ιδρυμα και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, σε όλη την διάρκεια της 35χρονης θητείας μου», είπε ο πρόεδρος.

Αξια υπογράμμισης είναι παράλληλα η στήριξη και των ομογενών, με τους Ελληνες του Μονάχου, να πραγματοποιούν ανάλογη εκδήλωση, σε συνεργασία με την Εκκλησία, παράλληλα με τις τοπικές προσπάθειες. «Η κοινωνία αγκαλιάζει το Ιδρυμα και πολλοί είναι εκείνοι που μας επισκέπτονται σε όλη τη διάρκεια του χρόνου» υπογράμμισε ο κ. Μπακαλιάνος.

Κεντρικός ομιλητής της χθεσινής, εορταστικής εκδήλωσης, ήταν ο Στέργιος Σιούτης, διδάκτορας του τμήματος ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, ο οποίος εξήρε το έργο και το σύγχρονο πνεύμα υπηρεσιών που χαρακτηρίζουν το Ιδρυμα. «Εχοντας μια ποικιλία προγραμμάτων, σε συνδυασμό με το υπερσύγχρονο κέντρο πολυαισθητηριακής αποκατάστασης, το οποίο έχει διεθνή πιστοποίηση, παρέχει ολιστική προσέγγιση στην αναπηρία, απαραίτητη στη σύγχρονη εποχή. Οι «Ασπρες Πεταλούδες» είναι ένα ίδρυμα που παρέχει οικογενειακή θαλπωρή και ποιότητα ζωής για τα άτομα με αναπηρία», υπογράμμισε.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά από την σχολή του Παύλου Πλάκα και τις ευχές των παριστάμενων για μακροημέρευση του έργου, που ξεπερνάει τις τέσσερις δεκαετίες.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου