Αύριο Τετάρτη το συνέδριο για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση

Τελευταία ενημέρωση: 2019-12-10, 18:04:37
Αύριο Τετάρτη το συνέδριο για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση

Στο ξενοδοχείο Ξενία, με έμπειρα στελέχη του κλάδου

 

Εμπειρα στελέχη του κλάδου, αλλά και εκπρόσωποι θεσμικών φορέων θα παρευρεθούν στο 32ο ασφαλιστικό συνέδριο του InsuranceForum.gr και του Συνδέσμου Διαμεσολαβούντων Ασφαλειών Ν. Μαγνησίας (ΣΥ.Δ.Α.Μ.), που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, 17:00 – 20:30 στο Domotel Xenia Volos.

Το νέο ασφαλιστικό συνέδριο με τίτλο «Τα νέα δεδομένα στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση» αποσκοπεί στην ενημέρωση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της περιοχής για τις σημαντικότερες προκλήσεις που παρουσιάζονται στην ασφαλιστική βιομηχανία σε ένα θεσμικά και τεχνολογικά αλλαγμένο περιβάλλον.

Πιο συγκεκριμένα, στο συνέδριο θα μιλήσουν οι Δημήτρης Τσεκούρας, CEO ARAG SE, Γιώργος Τσακατούρας, διευθυντής Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική, Μυρτώ Χαμπάκη, Διεθνή Project Ομίλου & Solvency II ARAG SE και Γιώργος Ραλλάκης, υπεύθυνος Εκπαίδευσης της LearningEvolution.gr

Το πρόγραμμα του συνεδρίου θα περιλαμβάνει και ενδιαφέρον στρογγυλό τραπέζι συζήτησης στο οποίο θα συμμετέχουν άνθρωποι της αγοράς, διαμεσολαβητές, αλλά και εκπρόσωποι των εταιρειών. Συγκεκριμένα, θα συμμετέχουν οι Νίκος Μητσάκης, αντιπρόεδρος ΣΥ.Δ.Α.Μ., Γιώργος Τσακατούρας, διευθυντής Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική, Μυρτώ Χαμπάκη, Διεθνή Project Ομίλου & Solvency II ARAG SE και Γιώργος Ραλλάκης, υπεύθυνος Εκπαίδευσης της LearningEvolution.gr.

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
1
=