Στον Βόλο σήμερα ο υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας

Τελευταία ενημέρωση: 2019-12-10, 15:54:34
Στον Βόλο σήμερα ο υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας

Τον Βόλο θα επισκεφτεί σήμερα Τρίτη ο υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας, προκειμένου να συμμετάσχει σε σύσκεψη φορέων, στην οποία θα συζητηθούν οι προτεραιότητες και θα τεθούν οι στόχοι της νέας χρονιάς για τον τομέα του τουρισμού.

Στη σύσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί στις 18.00 στο κτίριο της Π.Ε. Μαγνησίας, θα παρουσιαστούν από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό οι δράσεις που έχουν γίνει, αλλά και όσες προγραμματίζονται στο πλαίσιο υλοποίησης του master plan που έχει καταρτιστεί από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Επίσης θα γίνει συζήτηση για τα προβλήματα του κλάδου του τουρισμού και για λύσεις που προτείνονται από τους εκπροσώπους των φορέων.

Στη σύσκεψη μεταξύ άλλων θα συμμετέχουν ο γ.γ. Τουρισμού Κώστας Λούλης, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, το μέλος της Δ.Ε. του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Θέκλα Καμμένου, ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας Γιώργος Ζαφείρης, ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Σκιάθου Αλέκος Ευσταθίου και ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος για τις Β. Σποράδες Σάκης Ζλατούδης.

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
5
=