ΤΟΠΙΚΑ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο των Φαρμακοποιών Μαγνησίας

το-νέο-διοικητικό-συμβούλιο-των-φαρμα-275425

Ανακοινώθηκαν τα αναλυτικά αποτελέσματα των εκλογών του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας. Σύμφωνα με αυτά η Ανανεωτική Κίνηση Φαρμακοποιών έλαβε 54 έγκυρα ψηφοδέλτια. Αντίστοιχα, η Ενότητα Φαρμακοποιών Μαγνησίας έλαβε 120 ψηφοδέλτια.

Στο Διοικητικό συμβούλιο εκλέγονται: Από την Ενότητα Φαρμακοποιών Μαγνησίας οι Κωνσταντίνος Ματσιόλης με 48 ψήφους, Ασημώ Κόκκα- Ξενάκη, με 22 ψήφους, Κυριαζής Παπακυριαζής με 18 ψήφους, Ιωάννης Κατσιόπουλος με 14 ψήφους, Θεόδωρος Τσιατσίανης με 8 ψήφους και η Ευτυχία – Μαρία Κουρούμαλου, με 5 ψήφους.

Αντίστοιχα από την Ανανεωτική Κίνηση Φαρμακοποιών εκλέγονται οι Γεώργιος Βογιατζής, με 16 ψήφους, Πολυχρόνης Βυζιώτης, με 10 ψήφους και η Χρυσάνθη – Χριστίνα Ζολώτα, με 9 ψήφους.

Για το Πειθαρχικό Συμβούλιο αντίστοιχα εκλέχτηκαν από την Ενότητα Φαρμακοποιών Μαγνησίας οι Αρτεμησία Σούμπαση με 88 ψήφους και Ιωάννης Κατσιόπουλος με 85 ψήφους. Από την Ανανεωτική Κίνηση Φαρμακοποιών εκλέχτηκαν ο Γεώργιος Βογιατζής, με 34 ψήφους ως τακτικό μέλος και ο Γεώργιος Τζορμπατζόγλου, με 30 ψήφους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου