ΤΟΠΙΚΑ

Εορταγορά αγάπης για την στήριξη του έργου της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου

εορταγορά-αγάπης-για-την-στήριξη-του-έ-275577

Ανοιχτή αγκαλιά για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου ήταν η εορταγορά του τοπικού παραρτήματος, που «φιλοξενήθηκε» στην αίθουσα της Εξωραϊστικής. Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των Βολιωτών στην χθεσινή εορταγορά, που είχε ως στόχο την στήριξη του έργου της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου και κυρίως τις θεραπείες ανασφάλιστων παιδιών.

Εορταστικά χρώματα πλαισίωσαν την καθιερωμένη εκδήλωση της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου, που «φιλοξενεί» 70 παιδιά μέχρι στιγμής, και επιχειρεί ένα μεγάλο βήμα, μέσω της μετεγκατάστασης στον Βόλο. Με δήλωσή της στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, η πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος Πέπη Παπανδρέου, ανέφερε ότι «στόχος της μετεγκατάστασης του παραρτήματος στο Βόλο, είναι να ικανοποιηθούν τα πολλά αιτήματα που διατυπώνονται από γονείς, ενώ ζητούμενο είναι η ανταπόκριση από καινούργια μέλη», είπε.

Να σημειωθεί πως δεκάδες ευαισθητοποιημένοι πολίτες εξέφρασαν πρόθυμα την στήριξή τους στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου, με την παρουσία τους στην εορταγορά, που σημείωσε επιτυχία, ενισχύοντας το έργο ζωής, που «αγκαλιάζει» αρκετά παιδιά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου