ΤΟΠΙΚΑ

Στον ανακριτή ο 54χρονος για τις «χρυσές δουλειές» με την ηρωίνη

στον-ανακριτή-ο-54χρονος-για-τις-χρυσές-276201

Συνελήφθη την Πέμπτη με ποσότητα «λευκού θανάτου» βάρους 640 γραμμαρίων!

Απολογείται σήμερα στον ανακριτή Βόλου ο 54χρονος ημεδαπός, που συνελήφθη την Πέμπτη το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας με 6.400 δόσεις «λευκού θανάτου».

Στην αιφνιδιαστική επιχείρησηοι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του ποσό άνω των 3.945 ευρώ, που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Βρήκαν και ποσότητα ηρωίνης βάρους 640 γραμμαρίων!

Ο 54χρονος έκρυβε τα ναρκωτικά επιμελώς σε καβάτζα στο αγρόκτημα του αδερφού του. Πίστευε έτσι ότι δεν θα γινόταν αντιληπτός από κανένα και θα συνέχιζε τη δραστηριότητά του χωρίς «περιπέτειες». Ομως, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας τον τσάκωσαν, ενώ πλησίαζε την κρυψώνα για να πάρει τα ναρκωτικά, τα οποία είχε κρυμμένα κάτω από πέτρες.

Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης ο συλληφθείς κρατήθηκε και σήμερα θα παραπεμφθεί στον ανακριτή Βόλου για να απολογηθεί για τις πράξεις του και πιο συγκεκριμένα για διακίνηση ναρκωτικών και για λαθρεμπορία.

Πέραν της ηρωίνης, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν ποσότητα φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης, βάρους 33,7 γραμμαρίων, μικροποσότητες ναρκωτικών δισκίων και αποξηραμένης κάνναβης, δύο φιαλίδια με σκόνη αγνώστου συνθέσεως, βάρους 61,1 γραμμαρίων, ποσότητα αφορολόγητου καπνού, βάρους 492 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου