ΤΟΠΙΚΑ

«Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία»

η-μεγάλη-στιγμή-για-την-παιδεία-277219

17 χρόνια η Eurobank βραβεύει τους αριστούχους μαθητές – Στον Βόλο φέτος η εκδήλωση

Εβδομήντα οκτώ μαθητές, ανάμεσά τους και αριστούχους από τη Μαγνησία, θα βραβεύσει στον Βόλο η Eurobank. Πρόκειται για τους αριστούχους αποφοίτους των λυκείων που θα τιμηθούν από την τράπεζα για 17η συνεχή χρονιά.

«Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» αποτελεί το μακροβιότερο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου Eurobank, ο οποίος εστιάζει την κοινωνική του δράση στους τομείς της Παιδείας, της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της Καινοτομίας και της Νεανικής Επιχειρηματικότητας.

Το πρόγραμμα βραβεύσεων συνεχίζεται την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, με εκδήλωση στον Βόλο και με την βράβευση 78 αριστούχων από σχολεία των Νομών Μαγνησίας, Ευρυτανίας, Καρδίτσας, Λάρισας, Τρικάλων και Φθιώτιδας. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Domotel Xenia Volos, στις 6.00 μ.μ.

Το πρόγραμμα απευθύνεται στους αποφοίτους που καταφέρνουν να συγκεντρώνουν τον μεγαλύτερο αριθμό μορίων πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, πάνω από 18.000 μόρια, σε κάθε ένα από τα 1.760 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας. Πραγματοποιείται με την υποστήριξη του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και η επιβράβευση του κάθε αριστούχου συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ. Από την έναρξη του προγράμματος, το 2003, έχουν βραβευθεί 17.725 αριστούχοι μαθητές από όλη την Ελλάδα, ενώ μαζί με τους 860 που βραβεύονται φέτος ο αριθμός ανέρχεται συνολικά σε 18.585.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου