ΤΟΠΙΚΑ

O δρ. Δημήτρης Δελλής στον Βόλο

o-δρ-δημήτρης-δελλής-στον-βόλο-277246

Ο Βολιώτης παθολόγος – διατροφολόγος θα παρουσιάσει το βιβλίο του για τη δίαιτα βασικής ινσουλίνης

Τα χαρακτηριστικά της δίαιτας βασικής ινσουλίνης θα παρουσιάσει προσεχώς στον Βόλο ο δρ. Δημήτρης Δελλής, παθολόγος – διατροφολόγος, συγγραφέας του βιβλίου «The Dr. Dellis Diet – Δίαιτα Βασικής Ινσουλίνης». Το βιβλίο, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Λιβάνη», θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, στις 19:00, στην Εξωραϊστική Λέσχη Βόλου, Δηµητριάδος 263, στον Βόλο.

Ομιλητές είναι η Αντιγόνη Πουλτσίδη, επίκουρη καθηγήτρια γενικής χειρουργικής του Πανεπιστηµίου Θεσσαλίας, χειρουργός μαστού και η Ελένη Πετρουλάκη, καθηγήτρια φυσικής αγωγής. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δηµοσιογράφος Σωτήρης Πολύζος.

Μετά από 30 χρόνια κλινικής εμπειρίας και έρευνας, έχοντας παρακολουθήσει πάνω από 15.000 ασθενείς, ο δρ. Δημήτρης Δελλής μπόρεσε να εντρυφήσει σε βάθος στην επιστήμη και την ψυχολογία της διατροφής και να δημιουργήσει μια πρωτοποριακή δίαιτα με την οποία επιτυγχάνεται η μεγαλύτερη απώλεια βάρους χωρίς πείνα.

«Είναι η μοναδική δίαιτα ταχείας απώλειας βάρους που έχει αποδείξει όσα υπόσχεται με μελέτη, που ανακοινώθηκε στο 54o πανευρωπαϊκό διαβητολογικό συνέδριο (Βερολίνο 2018) και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Nutrition» ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο διακεκριμένος Βολιώτης παθολόγος – διατροφολόγος.

Με την Dr. Dellis Diet αποφεύγονται όλες οι παρενέργειες που έχουν οι πρωτεϊνικές δίαιτες και διατηρείται το βασικό πλεονέκτημα, η απώλεια κιλών με γρήγορο ρυθμό και χωρίς κόπο.

Η ινσουλίνη είναι μια από τις βασικότερες ορμόνες που καθορίζουν το βάρος μας. Για να ανέβει η ινσουλίνη στο αίμα μας θα πρέπει να καταναλώσουμε υδατάνθρακες, όπως ψωμί, πατάτες, λαχανικά, φρούτα, γλυκά κ.λπ. Κάθε φορά που ανεβαίνει η ινσουλίνη στο αίμα, όλες οι θρεπτικές ουσίες που λαμβάνονται από τις τροφές, τα λίπη, οι πρωτεΐνες και οι υδατάνθρακες, μεταβολίζονται και αποθηκεύονται στο σώμα, στα λιποκύτταρα και στους μύες.

«Η δίαιτα βασικής ινσουλίνης καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες όσων κάνουν δίαιτα καθώς είναι απολύτως ασφαλής για την υγεία, βελτιώνει όλους τους δείκτες υγείας, όσοι την υιοθετούν μπορούν να τρώνε μεγάλη ποσότητα, μπορούν να απολαμβάνουν τροφές που τους αρέσουν και παρά ταύτα αδυνατίζουν γρηγορότερα» υπογραμμίζει ο εμπνευστής της.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου