ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Φτωχότερη η οικογένεια της Νίκης Βόλου

φτωχότερη-η-οικογένεια-της-νίκης-βόλο-278393

Η οικογένεια της Νίκης Βόλου είναι φτωχότερη από σήμερα, πενθώντας την απώλεια του Ευάγγελου Πάτση, ο οποίος διετέλεσε επί πολλά χρόνια διοικητικό στέλεχος και έφορος της ποδοσφαιρικής ομάδας του συλλόγου. Σε ηλικία 79 χρόνων ο εκλιπών έφυγε από τη ζωή, έχοντας αφιερώσει μεγάλο μέρος της στην αγαπημένη του Νίκη, διατελώντας επί σειρά ετών γενικός αρχηγός της αλλά και παράγοντας της επί διαφόρων διοικήσεων, (Γιαλίδη, Βαλαχή κα.), ενώ ήταν γενικός αρχηγός και την περίοδο του προπονητή Γκόμεζ Ντε Φαρία το 1985, με τον οποίο σύναψε στενούς δεσμούς φιλίας.

«Αρρωστος» Νικιώτης όπως αναφέρουν και οι οικείοι του ο Ευάγγελος Πάτσης ασχολήθηκε με το εμπόριο μαρμάρων και πλακιδίων διατηρώντας επιχείρηση στη 2ας Νοεμβρίου μαζί με τον αδερφό του Λάκη, ενώ με τη σύζυγο του Μαρία έκαναν δύο παιδιά τον Κωνσταντίνο και την Ελισάβετ.

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Σάββατο στις 10.30 το πρωί στον Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου Βόλου.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

Με συλλυπητήρια ανακοίνωσή του ο Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Ευάγγελου Πάτση, που έφυγε από τη ζωή.

«Ο Βαγγέλης Πάτσης, γνήσιος «Νικιώτης», βρίσκονταν κοντά στον Σύλλογο και στην ομάδα ποδοσφαίρου για πολλά χρόνια, διατελώντας γενικός αρχηγός και διοικητικό στέλεχος», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου