ΤΟΠΙΚΑ

Φορολογικό σεμινάριο στον Βόλο

φορολογικό-σεμινάριο-στον-βόλο-278656

Με στόχο τη διαρκή ενημέρωση των μελών του το περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΟΕΕ) διοργανώνει φορολογικό σεμινάριο στον Βόλο, με θέμα «Οι εταιρικοί μετασχηματισμοί σύμφωνα με τον ν. 601/2019 – Συγχώνευση, διάσπαση και μετατροπή – Σχέση με φορολογικές διατάξεις». Το σεμινάριο διοργανώνεται στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Volos Palace την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου από 17:30 έως 22:30.

Εισηγητής θα είναι ο ορκωτός ελεγκτής – λογιστής Νικόλαος Κατσίδης. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου, που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος 2019 και οι λογιστές – φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή υπεύθυνης δήλωσης) κατά την περίοδο υποβολής της αίτησης παρακολούθησης.

Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας λογιστή – φοροτεχνικού έχουν επίσης τα μέλη του ΟΕΕ και οι λογιστές – φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την υποβολή της αίτησης είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς.

Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν. Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 2410531422.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου