ΤΟΠΙΚΑ

«Αποκεφάλισαν» τη διεύθυνση της ΑΓΕΤ

αποκεφάλισαν-τη-διεύθυνση-της-αγετ-419414

Παρελθόν από χθες ο κ. Θανάσης Μπάμπος, Διευθυντής του εργοστασίου Ολυμπος της ΑΓΕΤ στην Αγριά
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ η απόφαση της απομάκρυνσης του κ. Μπάμπου από το τιμόνι της τοπικής τσιμεντοβιομηχανίας έφτασε στα γραφεία της Αγριάς αργά το μεσημέρι μέσω e-mail.
 Η είδηση όπως ήταν φυσικό  προκάλεσε αρχικά αμηχανία και μετά έκπληξη πρώτου μεγέθους στο εργοστάσιο καθώς τίποτα δεν προμήνυε μία τέτοια εξέλιξη, ενώ ο κ. Θαν. Μπάμπος είχε αναλάβει τη διεύθυνση του τοπικού εργοστασίου μόλις πριν από έξι μήνες, μετά από θητεία αρκετών χρόνων στην αντίστοιχη μονάδα της ΑΓΕΤ στο Μηλάκι της Χαλκίδας.
Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ επιχείρησε να επικοινωνήσει τόσο με τον ίδιο τον κ. Μπάμπο, όσο και με στελέχη της ΑΓΕΤ κεντρικά και τοπικά, ωστόσο τα στόματα όλων παραμένουν ερμητικά κλειστά.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός από τον κ. Μπάμπο που αποτελεί παρελθόν για την τοπική τσιμεντοβιομηχανία, από την εταιρία και ειδικότερα από τα κεντρικά γραφεία φέρεται να ενημερώθηκε χθες ότι αποχωρεί και ένα ακόμη στέλεχος που είναι υπεύθυνο στον τομέα της συντήρησης.
Στη θέση του αποχωρήσαντος διευθυντή από το εργοστάσιο Όλυμπος προσωρινά αναμένεται στην Αγριά να καλύψει ο κ. Μεριέ, Γενικός Διευθυντής Βιομηχανικών Μονάδων, ο οποίος σύμφωνα με τις πηγές του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ έφτασε ήδη στο Βόλο και από σήμερα εγκαθίσταται στο εργοστάσιο μέχρι πιθανότατα να οριστεί νέος Διευθυντής.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι χθεσινές εξελίξεις έπεσαν ως κεραυνός εν αιθρία στο τοπικό εργοστάσιο, ενώ σήμερα δεν αποκλείεται το σωματείο της Ένωσης Προσωπικού Τσιμέντων να επιδιώξει συνάντηση με τον κ. Μεριέ προκειμένου να ζητήσει επίσημη ενημέρωση για το όλο θέμα.
 
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου