ΤΟΠΙΚΑ

Προσφορά αγάπης του Συνδέσμου Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου στις «Ασπρες Πεταλούδες»

προσφορά-αγάπης-του-συνδέσμου-βιοτεχ-279666

Ο Σύνδεσμος Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Νομού Μαγνησίας μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου ενόψει των εορτών αποφάσισε να ενισχύσει οικονομικά το Ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες», προκειμένου να καλυφθεί ένα πλήρες γεύμα προς τα παιδιά του Ιδρύματος. Όπως επισημαίνεται από τη Διοίκηση του συνδέσμου, «ο Σύνδεσμος βρίσκεται στη νέα λογική ότι δεν θα υπερασπίζεται μόνο τα συμφέροντα των μελών του αλλά σε κάθε περίπτωση και με κάθε ευκαιρία θα δείχνει και το κοινωνικό του πρόσωπο προς Ιδρύματα τα οποία χρήζουν οποιασδήποτε βοήθειας και πάντα στο μέτρο των δυνατοτήτων του».

Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου επισκέφθηκαν το Ίδρυμα ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Πελεκούδας, ο Γεν. Γραμματέας Ελευθέριος Πλαστάρας, ο Αντιπρόεδρος Ευάγγελος Ιατρούδης, ο Ταμίας Δημήτριος Αρβανίτης και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Σάββας Μπατάκας. Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος υποδέχθηκε τα μέλη ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κύριος Αθανάσιος Μπακαλιάνος, ο οποίος εξήρε την ενέργεια του Συνδέσμου και εξέφρασε θερμές ευχαριστίες για την οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου προς το Ίδρυμα.

Επίσης, ο Σύνδεσμος Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Νομού Μαγνησίας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές σε όλο τον κόσμο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου