Προανάρτηση των τίτλων ιδιοκτησίας στο Κτηματολόγιο

Τελευταία ενημέρωση: 2019-12-04, 18:05:11
Προανάρτηση των τίτλων ιδιοκτησίας στο Κτηματολόγιο

Με στόχο την επιβεβαίωση της ορθότητας των στοιχείων

 

Πρόσβαση στην καταγραφή των δικαιωμάτων τους και τη γεωγραφική απεικόνιση των ακινήτων τους μπορούν να έχουν οι δικαιούχοι ιδιοκτήτες μέσω της ιστοσελίδας του Κτηματολογίου με τη χρήση των κωδικών του taxisnet.

Σήμερα Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου αρχίζει η διαδικασία της προανάρτησης για όσους έχουν ακίνητη περιουσία στη Δημοτική Ενότητα Βόλου του Δήμου Βόλου με στόχο την επιβεβαίωση της ορθότητας των στοιχείων.

Η προανάρτηση είναι η προκαταρκτική ενημέρωση των δικαιούχων, μετά την επεξεργασία των δηλώσεων και στόχος της είναι η επιβεβαίωση της ορθότητας των στοιχείων και η υπόδειξη τυχόν σφαλμάτων από τους δικαιούχους.

Οι πολίτες εάν δεν συμφωνούν με κάποιο στοιχείο, μπορούν μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση kt4volos@gmail.com την αίτηση επανεξέτασης στοιχείων, που θα βρουν στο www.ktimatologio-volos.gr, ή να την καταθέσουν στο γραφείο κτηματογράφησης Βόλου, Δημοκρατίας και Αϊδινίου 14, Νέα Ιωνία Βόλου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή στο τηλέφωνο 2106505600 από 08:30 έως 15:30 και στον ιστότοπο www.ktimatologio-volou.gr.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
8
=