ΤΟΠΙΚΑ

Προανάρτηση των τίτλων ιδιοκτησίας στο Κτηματολόγιο

προανάρτηση-των-τίτλων-ιδιοκτησίας-σ-281090

Με στόχο την επιβεβαίωση της ορθότητας των στοιχείων

Πρόσβαση στην καταγραφή των δικαιωμάτων τους και τη γεωγραφική απεικόνιση των ακινήτων τους μπορούν να έχουν οι δικαιούχοι ιδιοκτήτες μέσω της ιστοσελίδας του Κτηματολογίου με τη χρήση των κωδικών του taxisnet.

Σήμερα Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου αρχίζει η διαδικασία της προανάρτησης για όσους έχουν ακίνητη περιουσία στη Δημοτική Ενότητα Βόλου του Δήμου Βόλου με στόχο την επιβεβαίωση της ορθότητας των στοιχείων.

Η προανάρτηση είναι η προκαταρκτική ενημέρωση των δικαιούχων, μετά την επεξεργασία των δηλώσεων και στόχος της είναι η επιβεβαίωση της ορθότητας των στοιχείων και η υπόδειξη τυχόν σφαλμάτων από τους δικαιούχους.

Οι πολίτες εάν δεν συμφωνούν με κάποιο στοιχείο, μπορούν μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] την αίτηση επανεξέτασης στοιχείων, που θα βρουν στο www.ktimatologio-volos.gr, ή να την καταθέσουν στο γραφείο κτηματογράφησης Βόλου, Δημοκρατίας και Αϊδινίου 14, Νέα Ιωνία Βόλου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή στο τηλέφωνο 2106505600 από 08:30 έως 15:30 και στον ιστότοπο www.ktimatologio-volou.gr.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου