ΤΟΠΙΚΑ

Βιωματικά εργαστήρια αυτοεκτίμησης σε μαθητές του 1ου ΓΕΛ Ν. Ιωνίας

βιωματικά-εργαστήρια-αυτοεκτίμησης-281391

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Ν. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής», είναι Αστική μη κερδοσκοπική Εταιρεία, που προέκυψε από τη συνεργασία φορέων της τοπικής κοινότητας και του ΟΚΑΝΑ. Πρόεδρος της αστικής εταιρίας είναι ο κ Ευθύμιος Ζιγγιρίδης και στελεχώνεται από τέσσερις κοινωνικούς επιστήμονες και τη γραμματεία. Το κέντρο πρόληψης διανύει τον 21ο χρόνο λειτουργίας του. Ασχολείται με την πρωτογενή πρόληψη, απευθύνεται δηλαδή στο γενικό πληθυσμό που δεν έχει σχέση με τη χρήση και ειδικότερα σε παιδιά και εφήβους αλλά και στους ενήλικες όπως είναι οι γονείς, οι δάσκαλοι και οι καθηγητές τους, οι οποίοι τους περιβάλλουν και ασκούν σημαντική επιρροή σε αυτούς.

Στα πλαίσια των νέων στρατηγικών αξόνων και των διαφοροποιημένων θεματικών ενοτήτων και κατόπιν σχετικού αιτήματος, πραγματοποίησε 3 δίωρα βιωματικά εργαστήρια στους μαθητές της Α’ τάξης του 1ου ΓΕΛ Νέας Ιωνίας με θέμα την αυτοεκτίμηση στις 21, 28 και 29 Νοεμβρίου 2019.

Την παρέμβαση συντόνισαν τα στελέχη της Επιστημονικής Ομάδας της «Πρότασης Ζωής», Γώγου Ζωή, Ψυχολόγος-Επιστημονικά Υπεύθυνη και Σωτηροπούλου Δήμητρα, Κοινωνική Λειτουργός.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου