Ανθρωπιστική βοήθεια από τη Μητρόπολη για τους σεισμόπληκτους της Αλβανίας

Τελευταία ενημέρωση: 2019-12-03, 20:27:51
Ανθρωπιστική βοήθεια από τη Μητρόπολη για τους σεισμόπληκτους της Αλβανίας

Με πρωτοβουλία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνατίου και απόφαση του Δ.Σ. του Σ. Σ. Κ. Βόλου ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ", πραγματοποιήθηκε σήμερα (3/12) μια νέα ανθρωπιστική αποστολή. Σκοπός της η ενίσχυση των φιλότιμων προσπαθειών της Αλβανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας για την φιλοξενία και φροντίδα εκατοντάδων σεισμόπληκτων που βρέθηκαν στο δρόμο μετά από τον φοβερό σεισμό που έπληξε την γειτονική χώρα. 

Συγκεκριμένα, δύο εθελοντές του Κέντρου Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.) της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος -παράρτημα του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ"μετέφεραν την έμπρακτη αγάπη της τοπικής Εκκλησίας στον Πειραιά και παρέδωσαν σε εκπρόσωπο της Αλβανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας μια ικανή ποσότητα αναγκαίων ειδών. Ειδικότερα, παρέδωσαν 69 χαρτοκιβώτια με παιδικά, ανδρικά και γυναικεία ενδύματα, κλινοσκεπάσματα και ένα χαρτοκιβώτιο με παιδικά βιβλία. 

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Μητρόπολης, «Με τη χάρη του Θεού και τις άοκνες προσπάθειες των εθελοντών-συνεργατών του "Ε", το ΚΕ.Δ.Α.Β. είναι πάντοτε έτοιμο να πραγματοποιήσει κι άλλες ανθρωπιστικές αποστολές, σε οποιοδήποτε σημείο της πατρίδας μας παρουσιαστεί έκτακτη ανάγκη, ακόμη και στο εξωτερικό».

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
5
=