ΤΟΠΙΚΑ

Μαχαίρωσαν γνωστή Βολιώτισσα!

μαχαίρωσαν-γνωστή-βολιώτισσα-419763

 

Επίθεση με αμβλύ αντικείμενο, πιθανώς μαχαίρι, δέχτηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 60χρονη, πρώην σύζυγος γνωστού Βολιώτη πολιτικού, στο γκαράζ του σπιτιού της στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου από άγνωστο άνδρα.

Ειδικότερα, η γυναίκα στις 12.30 περίπου μετά τα μεσάνυχτα στάθμευσε το αυτοκίνητό της στο υπόγειο γκαράζ της πολυκατοικίας, όπου και διαμένει. Εξερχόμενη από το αυτοκίνητο δέχτηκε επίθεση από άγνωστο άνδρα, ο οποίος είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με μία άσπρη κουκούλα. Ο άνδρας κρατώντας αμβλύ αντικείμενο, πιθανώς μαχαίρι, τραυμάτισε τη γυναίκα στην κοιλιακή χώρα.

Η 60χρονη κατόρθωσε παρά το τραύμα της να βγει από το γκαράζ, ενώ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Βόλου. Εκεί εισήχθη κατευθείαν στο χειρουργείο καθώς οι γιατροί διέγνωσαν τρώση στομάχου κι έπρεπε να γίνει συρραφή.

Το χειρουργείο ολοκληρώθηκε με επιτυχία και η γυναίκα νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση, αν και σοκαρισμένη από το γεγονός, στη χειρουργική Κλινική του Αχιλλοπουλείου.

Η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση, έχοντας όμως αποκλείσει το ενδεχόμενο ληστείας μιας και ο δράστης δεν πήρε μαζί του την τσάντα της γυναίκας ή τα χρυσαφικά που φορούσε.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου