Αχ. Μπέος για το έργο στην Καραμπατζάκη: «Οι σκοτεινές δυνάμεις να ηρεμήσουν»

Τελευταία ενημέρωση: 2019-12-03, 15:20:01
Αχ. Μπέος για το έργο στην Καραμπατζάκη: «Οι σκοτεινές δυνάμεις να ηρεμήσουν»

Κάλεσε την παράταξη Ιάσονα Αποστολάκη και «μπαχαλάκηδες» να σταματήσουν τις ενέργειες κατά του έργου της Καραμπατζάκη

 

Ανοιχτό κάλεσμα στην παράταξη του Ιάσονα Αποστολάκη, αλλά και σε «μπαχαλάκηδες» να σταματήσουν κάθε ενέργεια, που ενδεχομένως να οδηγήσει στις καλένδες το έργο της διάνοιξης της Καραμπατζάκη, απηύθυνε χθες από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος.

Σύμφωνα με τον κ. Μπέο αυτή τη στιγμή το έργο είναι έτοιμο να ξεκινήσει. Εχουν ολοκληρωθεί η μελέτη και η ανάδειξη του αναδόχου και απομένει απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, στο οποίο προσέφυγαν 14 δημότες ζητώντας την ακύρωσή του.

«Δεσμεύτηκα προεκλογικά ότι την Καραμπατζάκη θα την κάνω και το ψήφισε η πλειοψηφία των πολιτών που θέλει αυτό το έργο. Σας καλώ να σταματήσετε κάθε ενέργεια στο πλαίσιο ότι η πόλη και το συμφέρον της θα πρέπει να μας ενώνει. Το έργο θα γίνει. Δεν σας δίνει το δικαίωμα ο λαός του Βόλου. Μη με αναγκάσετε να κατεβάσω κόσμο στον δρόμο», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μπέος απευθυνόμενος προς τον επικεφαλής της παράταξης «Μαζί για τον Βόλο», Ιάσονα Αποστολάκη.

Μάλιστα άφησε αιχμές για τη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρούσε όπως είχε ανακοινώσει ο επικεφαλής της α’ ελάσσονος μειοψηφίας προκειμένου να παρουσιάσει την πρόταση της παράταξης για την Καραμπατζάκη. «Προτάσεις παρουσιάζονται όταν το έργο βρίσκεται στη φάση του σχεδιασμού, όχι όταν έχει ολοκληρωθεί η μελέτη και έχει αναδειχθεί ο ανάδοχος», ανέφερε.

Σημείωσε ότι το έργο είναι απαραίτητο και θα «κουμπώσει» με τον κυκλικό κόμβο που πρόκειται να γίνει στη συμβολή των οδών Λαρίσης με Αθηνών, επιλύοντας το κυκλοφοριακό πρόβλημα που υφίσταται σήμερα. «Για το καλό της πόλης η Καραμπατζάκη πρέπει να ολοκληρωθεί. Καλώ τις σκοτεινές δυνάμεις της πόλης να ηρεμήσουν για να μην έχουμε παρατράγουδα», κατέληξε ο κ. Μπέος.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
3
=