ΤΟΠΙΚΑ

Βράβευση εκπαιδευόμενων στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας από τον 1ο Σοροπτιμιστικό

βράβευση-εκπαιδευόμενων-στο-σχολείο-283724

Πολυθεματική εκδήλωση με ομιλίες και βραβεύσεις πραγματοποιείται σήμερα Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου στις 19:00 στο ξενοδοχείο «Παρκ» από τον 1ο Σοροπτιμιστικό Ομιλο Βόλου. Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο των «Orange days» κατά της βίας των γυναικών, της Ημέρας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καθώς και της Ημέρας Διεθνούς Σοροπτιμισμού.

Η πολυθεματική εκδήλωση περιλαμβάνει τις κάτωθι ομιλίες και εισηγήσεις. Η δρ. Ευαγγελία Γκόλια, πρόεδρος του 1ου Σοροπτιμιστικού Ομίλου Βόλου, θα αναπτύξει το θέμα «Ο Σοροπτιμισμός από τις Orange days στα ανθρώπινα δικαιώματα».

«Εμφυλη βία και οι διάφορες εκφάνσεις της» είναι το θέμα της ομιλίας της Λώρας Νασίκα, δικηγόρου, γενικής γραμματέως του 1ου Σοροπτιμιστικού Ομίλου Βόλου.

Ακολουθεί εισήγηση με τίτλο «Η μορφοποιός δυναμική του σχολείου απέναντι στην κακοποίηση» από τη Σοφία Κανταράκη, φιλόλογο, υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων, της διεύθυνσης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Μαγνησίας.

«Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου – 15 χρόνια λειτουργίας» είναι το θέμα της ομιλίας που θα πραγματοποιήσει ο Λίνος Βίγκλας, διευθυντής του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου.

«Το φύλο σε πρώτο πλάνο» θα αναπτυχθεί από τη Χριστίνα Ρούμπου, σύμβουλο ψυχολόγο Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου, ενώ η έννοια «Δεύτερη ευκαιρία» θα αποτελέσει το θέμα που θα εισηγηθεί απο την Παναγιώτα Χριστογιάννη, εκπαιδεύτρια Κοινωνικού Γραμματισμού Σ.Δ.Ε. Βόλου και τη Μαριάνθη Χατζή, εκπαιδευτικός.

Θα ακολουθήσει βράβευση εκπαιδευομένων στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την επιμέλεια των διευθυντριών προγράμματος του 1ου Σοροπτιμιστικού Ομίλου Βόλου Κίρκης Παπαδήμα και Αθηνάς Κουτσοδόντη – Κωστίκα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου