ΤΟΠΙΚΑ

Δικτύωση του ΚΗΦΗ Νέας Αγχιάλου με το ΤΟΜΥ Αγριάς

δικτύωση-του-κηφη-νέας-αγχιάλου-με-το-τ-284149

Ομιλία για την διατροφή στο ΚΗΦΗ Ν. Αγχιάλου

Σήμερα Δευτέρα η υπεύθυνη Νοσηλεύτρια του Κ.Η.Φ.Η Νέας Αγχιάλου κ. Μαρία Ζαβού συναντήθηκε με την κοινωνική λειτουργό του ΤΟΜΥ Αγριάς κ. Κατερίνα Πάντου στο πλαίσιο των δράσεων δικτύωσης του Κ.Η.Φ.Η.

Η συνάντηση αφορούσε την ενημέρωση αλλά και τη συνεργασία των δύο υπηρεσιών. Η κ. Πάντου ενημέρωσε για τη δράση που έχει σχεδιαστεί από τις κοινωνικές λειτουργούς των ΤΟΜΥ Μαγνησίας, που αφορά στην Τρίτη Ηλικία και την ποιότητα ζωής. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα κύκλο ομιλιών για την διατροφή και την ψυχική υγεία. Στο πλαίσιο αυτό συναποφασίστηκε η οργάνωση ενημερωτικής εκδήλωσης με θέμα ”Ο δεκάλογος της διατροφής, τι αλλάζει τώρα που μεγαλώνουμε”.

Την ομιλία θα την παρουσιάσουν η Κατερίνα Πάντου κοινωνική λειτουργός του ΤΟΜΥ Αγριάς, η Κατερίνα Χατζηκυριακίδη κοινωνική λειτουργός του ΤΟΜΥ Νέας Αγχιάλου και η Νεοκλεία Χονδρογιάννη Διαιτολόγος Διατροφολόγος του Κέντρου Υγείας Αργαλαστής.

Η ημερομηνία της εκδήλωσης ορίστηκε την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου και ώρα 10:30π.μ στον χώρο της δομής στην οδό (Ελ. Αεροπορίας 27) στη Νέα Αγχίαλο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου